2777
2789

من لیپوماتیک و تو کلینیک نسیم قیطریه انجام دادم. همه پزشکاشون فوق تخصص دارن. کارشون حرفه ایه. آدرس کلینیکم پایین تر از پارک قیطریه ست. کارای لیفت صورت و جراحی بینی و اینام انجام میدن. دکتراش فوق العاده ان.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=102957229]سلام من میخوام لیپو انجام بدم نمیدونم کدوم کلینیک برم...برای شکم و پهلو و پشت ...کسی راهنمایی میکنه ...[/QUOTEخواهر من پیش دکتر نجف بیگی رفته پیکرتراشی کرده- دو ماه پیش انجام داده- الان خیلی بدنش خوش فرم شده- ولی همه میگن خوشگلی دردسر داره دیگه- یه هفته اولش خیلی سختش بود- ولی الان خودش میگه ارزش تحمل دردش رو داشته

سلام من میخوام لیپو انجام بدم نمیدونم کدوم کلینیک برم...برای شکم و پهلو و پشت ...کسی راهنمایی میکنه ...

هزینه بسته به حجم چربی و تعداد نواحی متفاوته برای مشاوره غیر حضوری اگر تمایل داشتید با بنده تماس بگیرید:

09129361291

[QUOTE=102957229]سلام من میخوام لیپو انجام بدم نمیدونم کدوم کلینیک برم...برای شکم و پهلو و پشت ...کس ...

ببخید هزینه جراحی چقدر بود ؟اگه ممکنه سایزشون رو میتونم بپرسم؟من برای سایز 50 میخوام

لیپوماتیک بازو یا همون براکیوپلاستی و یه عمل دیگم لیپوماتیک شکم یاههمون آبدومینوپلاستی انجام دادم.راضیم هستم.البته من نمیدونم کدوم شهری من لیپوماتیک در تهران انجام دادم .خیلیا هم میگفتن عوارض لیپوماتیک هست اما من به احساس میکردم لازم دارم انجام بدم.پیکر تراشی عمل خوبیه من با ورزش اصلا کم نمیکردم

بستگی داره عریرم چقدر شکم داشته باشی.یه ذره نمی ارزه.اما من بعد بچه دار شدنم خیلی شکمم بزرگ شده بود چون سزارین شدم دیگهه لیپوماتیک انجام دادم.حتی به عوارض لیپوماتیک توجه نکردم.پیکر تراشی شکم بنظرم عمل خوبیه .وزنت چقدره؟

لیپوماتیک شکم خیلی خوبه.منم انجام دادم البته یه اقایی میگفتن عوارض داره اما من راضی بودم.لیپوماتیک در مشهد من انجام دادم.

سلام لیپوماتیک با امواج پاوراسیستد کار میکنه یعنی کانولایی که وارد بافت چربی میشه لرزش دارند و تفاوتی بین اعصاب عروق قائل نمیشه هرچی سره راهش باشه به اصطلاح مثله یک چرخ گوشت خورد میکنه میکشه بیرون ودرد کبودی خونریزی و دوره نقاهت بیشتر میشه  و به خاطر اون لرزش نمیتونه تا سطح زیر پوست تخلیه چربی بکنه و برای همین جراح یک سانت تا دو سانت چربی زیر پوست باقی میذاره به خاطر همین داستان یک جا میشه دو سانت یک جا میشه دو سانت و شکم یا هر قسمت بدن ناهموار میشه و اگر به زیر پوست نزدیک بشه باعث از بین بردن پوست میشه اما در روش جدیدی که اومده و خواهرم رفته عمل کرده اسمش ویزرلیپو هستش یک دستگاه امریکاییه و کانولاش لرزش ندارند با امواج صوتی کار میشه  و رویه فرکانسی تنظیم شده که این فرکانس تنها رو بافت چربی اثر میزارزه و درد کبودی خونریزی و کبودی کمتر میشه نسبت به روش های دیگه و دوره نقاهت خواهر من 4 الی 5 روز بودش بعد به زندگی عادی خودش برگشت و میتونه تا سطح پوست تخلیه چربی بکنه و وقتی اون کانولا به سطح زیر پوست نزدیک میشن یک حرارت خیلی ملایمی به وجود میاره که باعث کلاژن سازی میشه و باعث میشه پوست لیفت بشه 

سلام لیپوماتیک با امواج پاوراسیستد کار میکنه یعنی کانولایی که وارد بافت چربی میشه لرزش دارند و تفاوتی بین اعصاب عروق قائل نمیشه هرچی سره راهش باشه به اصطلاح مثله یک چرخ گوشت خورد میکنه میکشه بیرون ودرد کبودی خونریزی و دوره نقاهت بیشتر میشه  و به خاطر اون لرزش نمیتونه تا سطح زیر پوست تخلیه چربی بکنه و برای همین جراح یک سانت تا دو سانت چربی زیر پوست باقی میذاره به خاطر همین داستان یک جا میشه دو سانت یک جا میشه دو سانت و شکم یا هر قسمت بدن ناهموار میشه و اگر به زیر پوست نزدیک بشه باعث از بین بردن پوست میشه اما در روش جدیدی که اومده و خواهرم رفته عمل کرده اسمش ویزرلیپو هستش یک دستگاه امریکاییه و کانولاش لرزش ندارند با امواج صوتی کار میشه  و رویه فرکانسی تنظیم شده که این فرکانس تنها رو بافت چربی اثر میزارزه و درد کبودی خونریزی و کبودی کمتر میشه نسبت به روش های دیگه و دوره نقاهت خواهر من 4 الی 5 روز بودش بعد به زندگی عادی خودش برگشت و میتونه تا سطح پوست تخلیه چربی بکنه و وقتی اون کانولا به سطح زیر پوست نزدیک میشن یک حرارت خیلی ملایمی به وجود میاره که باعث کلاژن سازی میشه و باعث میشه پوست لیفت بشه من خواهر انجام کلی راضیه من شمارشو میزارم کسی خواست تماس بگیره راهنمایی کنه برای عمل 09368968403 اقای رمضانی مجموعه پزشکی خرد بود 

منم میخوام بدونم؟؟

اگه میخوای انجام بدی لیپوماتیک انجام نده خیلی عوارض داره و دیگه دستگاهش قدیمی شده برو ویزرلیپو انجام بده من خودم انجام دادم خیلی راضیم 09368968403 شماره مجموعه پزشکی خرد هستش 

vaser_lipo.irاین پیجشه عکس منم هست داخل پیجشون 

ببخید هزینه جراحی چقدر بود ؟اگه ممکنه سایزشون رو میتونم بپرسم؟من برای سایز 50 میخوام

لیپوماتیک انجام نده کلی عوارض داره ویزرلیپو انجام بده شماره مجموعه پزشکی خرد 09368968403 شماره ثابتشو گم کردم پیدا میدم بهت حتما چون من با این شماره با مطب در ارتباط بودم 

من دوس دارم از شكمم تزريق كنن به سينه هام آخه خيلي شُل و كوچولو و آويزون شدن  از بس رژيم گرفتم

میتونی تزریق چربی انجام بدی اگه سینه هات کوچیکه میتونی پروتز کنی برو پیش دکتر فرخی کارش عالیه http://drfarokhi.com/