2777
2789
عنوان

چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 46 پست
هعی چی بگم بهت....ولش کن الان فقط خودتو اروم کن

بخدا نمیبخشمششش😭😭😭من کلی شاد بودم الان بغض میکنم دستام یخ میزنه پاهام یخ میزنه نمرات دانشگام باب میلم نیست🥺

بخدا نمیبخشمششش😭😭😭من کلی شاد بودم الان بغض میکنم دستام یخ میزنه پاهام یخ میزنه نمرات دانشگام باب ...

بگردم برای دلت🥲🫂💔

دعا میکنم برات

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه عزیزمی مهربونم خوش قلب💋😭

خوب میشی قول میدم فقط باید بگذره🥲🫂

نیاز داشتی حرف بزنی من هستم هیچ غریبی نکن

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

خوب میشی قول میدم فقط باید بگذره🥲🫂نیاز داشتی حرف بزنی من هستم هیچ غریبی نکن

کاش همه مث تو مهربون بودن فقط دلم میخواد بمیرم بخدا خیلی دوسش دارم بخدا یادم نمیره بچه بودم چشماشو دیدم چقدر به دلم نشست😭😭😭😭

کاش همه مث تو مهربون بودن فقط دلم میخواد بمیرم بخدا خیلی دوسش دارم بخدا یادم نمیره بچه بودم چشماشو د ...

الان دیگه همه گرفتاری دارن عزیزم بخوانم وقت نمیکنن

درک میکنم با تمام وجود

میدونم قوی ای احساس ضعفت و ناراحتی عمیقت رو درک میکنم

ولی نباز اصلا کم نیار هرچقدر میخوای خودتو خالی کن گله کن ولی اخرش پاشو خاکای لباستو پاک دوباره از نو بهترشو شروع کن

بزار حسرتتو بخورن

وضعیت اجتماعی خودتو بالا ببر رشد کن اینقدر که یادت بره اینا

الان دیگه همه گرفتاری دارن عزیزم بخوانم وقت نمیکنندرک میکنم با تمام وجودمیدونم قوی ای احساس ضعفت و ن ...

چشم حتما فداتشم ولی واقعا دیگه هیچ حسی برام نمونده یه عروسک بیحس شدم😭💔🥺

چشم حتما فداتشم ولی واقعا دیگه هیچ حسی برام نمونده یه عروسک بیحس شدم😭💔🥺

بذار بگذره درست میشه

شد درس شاید قسمت برات بهتر میخواد رقم بزنه🥲 مطمعنم

تو همین اوج ناراحتی بازم خداروشکر کن چون منوتو از حکمتش که خبر نداریم

خودش برات میسازه من دلم روشنه

تحمل کن،دوباره شاد میشی دوباره میخندی

بذار بگذره درست میشه شد درس شاید قسمت برات بهتر میخواد رقم بزنه🥲 مطمعنمتو همین اوج ناراحتی بازم خدا ...

قربون مهربونیت تروخدا دعا کن بهم برسیم من خیلی خیلی دوسش دارم😭😭😭💋

قربون مهربونیت تروخدا دعا کن بهم برسیم من خیلی خیلی دوسش دارم😭😭😭💋

من دعا میکنم به اونی برسی که لیاقتتو داره دعا میکنم همون که خوبه برات رقم بخوره🫂❤

برو تو مکانی که هیچ کس نیست، برو تو یک جنگل، بک بیابون یا هرجا که هیچ کسی نیست جیغ خیلیییییی بلندی بزن که همه ی ناراحتیت رو خالی کنی(البته جیغ زدن خوب نیست برای صدا ترجیحاً با صدای بم داد بزن) ، در مورد علت ناراحتیت فکر کن و ببین که آیا خودت مقصرش بودی یا نه، ورزش کن( روی اعتماد به نفس و شادی خیلی تأثیر داره)، از یاد و نام خدا غافل نشو، شب ها قبل از خواب به خودت بگو: (چیزی نشده، من خودم رو دوست دارم و برای خودم ارزش قائلم) ، روتین پوستی انجام بده یا حتی یه شوینده یا مرطوب کننده ی خالی هم بزنی کافیه (باعث میشه هم اعتماد به نفس بیشتری بگیری و نارحت نشی و پوستت هم خشک نشه یا زیاد چرب نشه)، دوست های دختر بیشتری پیدا کن و باهاشون وقت بگذرون و دردودل کن. خلاصه دیگه همین سیسی و اینکه بیخود خودتو ناراحت نکن این نهایت کمکم بهت بود حالا دیگه کم و کاستی ای دیدی ببخش من رو . بوس💋

برو تو مکانی که هیچ کس نیست، برو تو یک جنگل، بک بیابون یا هرجا که هیچ کسی نیست جیغ خیلیییییی بلندی ب ...

مرسی ازت جونم که وقت گذاشتی به هرچی دوستداری برسی چشم 💋💋💋❤️

بنظرت چرا اینجوری شدم؟