2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخوری سرخوداااااا میری دکتر حتما ...

اگر معتقدی ازدواج فامیلی ایراد نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی ازدواج زیر سن قانونی مشکل نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی بچه آوردن توی فقر کار درستیه ریپلای نزن/اگر میخوای عقاید سیاسیت رو تحمیل کنی بهم ریپلای نزن/اگر معتقدی فمنیست چیز خوبی نیس ریپلای نزن

چه عوارضی داشته من دکتر داد نمیخورم

خواب و میل جنسی و اشتها و اینا همه رو تحت ناثیر قرار میده باید دکتر بده اونم نه فقط دارو . داروهای روان یا باید مقطعی خورده بشه و قطع بشه یا باید باید با رواندرمانی همراه باشه وگرنه یه وابسته دارو میشی که هی باید دز ببری رالا تر

خوشم نمیاد از دکتراگه برم مطمینم تجویز میکنه

دکتری؟:/

اگر معتقدی ازدواج فامیلی ایراد نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی ازدواج زیر سن قانونی مشکل نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی بچه آوردن توی فقر کار درستیه ریپلای نزن/اگر میخوای عقاید سیاسیت رو تحمیل کنی بهم ریپلای نزن/اگر معتقدی فمنیست چیز خوبی نیس ریپلای نزن

بدردم میخوره کاربردشو خوندم

نکته دوم

کاربرد اصلی داروهای اعصاب

اونی نیست ک تو نت میزنن

ما برای نامه ارجاع

میبینی قرص تشنج توصیه کردیم

اصلا دارو اعصاب

مثل دارو های دیگ نیست

تهوع دارم؟ دمیترون

اسهال دارم ؟ لوپرامید

نه

هدف اینکه کجارو تحت تاثیر قرار میده برا روانشناس و روانپزشک مهمه

کاربردی ک توی نت مینویسه

کلا چرت و یه چیز کلی الکیه

بدون نسخه ک به هیچکس نمیدنو شما الان با توجه به سنتروانپزشک بریو اسنترا هم بدهباید تحت نظر روانشناس ...

ن نمیرم خوشم نمیاد حرفاشون اعصابمو بهم میریزه

راهی نیست ک بدن بهم؟

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

من بدون نسخه هم خریدم ولی زیر نظر دکتر میخوردم

واقعا بدون تجویز پزشک نخور خیلی کار خطرناکی میکنی

(فردوسی دانا: بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

من بدون نسخه هم خریدم ولی زیر نظر دکتر میخوردم واقعا بدون تجویز پزشک نخور خیلی کار خطرناکی میکنی

اها مرسی عزیزم

مشکلی ندارم باهاش

و البته مطمئنم دکتر هم برم برام تجویز میکنه

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤