2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخوری سرخوداااااا میری دکتر حتما ...

اگر معتقدی ازدواج فامیلی ایراد نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی ازدواج زیر سن قانونی مشکل نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی بچه آوردن توی فقر کار درستیه ریپلای نزن/اگر میخوای عقاید سیاسیت رو تحمیل کنی بهم ریپلای نزن/اگر معتقدی فمنیست چیز خوبی نیس ریپلای نزن

چه عوارضی داشته من دکتر داد نمیخورم

خواب و میل جنسی و اشتها و اینا همه رو تحت ناثیر قرار میده باید دکتر بده اونم نه فقط دارو . داروهای روان یا باید مقطعی خورده بشه و قطع بشه یا باید باید با رواندرمانی همراه باشه وگرنه یه وابسته دارو میشی که هی باید دز ببری رالا تر

خوشم نمیاد از دکتراگه برم مطمینم تجویز میکنه

دکتری؟:/

اگر معتقدی ازدواج فامیلی ایراد نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی ازدواج زیر سن قانونی مشکل نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی بچه آوردن توی فقر کار درستیه ریپلای نزن/اگر میخوای عقاید سیاسیت رو تحمیل کنی بهم ریپلای نزن/اگر معتقدی فمنیست چیز خوبی نیس ریپلای نزن

بدردم میخوره کاربردشو خوندم

نکته دوم

کاربرد اصلی داروهای اعصاب

اونی نیست ک تو نت میزنن

ما برای نامه ارجاع

میبینی قرص تشنج توصیه کردیم

اصلا دارو اعصاب

مثل دارو های دیگ نیست

تهوع دارم؟ دمیترون

اسهال دارم ؟ لوپرامید

نه

هدف اینکه کجارو تحت تاثیر قرار میده برا روانشناس و روانپزشک مهمه

کاربردی ک توی نت مینویسه

کلا چرت و یه چیز کلی الکیه

بدون نسخه ک به هیچکس نمیدنو شما الان با توجه به سنتروانپزشک بریو اسنترا هم بدهباید تحت نظر روانشناس ...

ن نمیرم خوشم نمیاد حرفاشون اعصابمو بهم میریزه

راهی نیست ک بدن بهم؟

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

من بدون نسخه هم خریدم ولی زیر نظر دکتر میخوردم

واقعا بدون تجویز پزشک نخور خیلی کار خطرناکی میکنی

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

من بدون نسخه هم خریدم ولی زیر نظر دکتر میخوردم واقعا بدون تجویز پزشک نخور خیلی کار خطرناکی میکنی

اها مرسی عزیزم

مشکلی ندارم باهاش

و البته مطمئنم دکتر هم برم برام تجویز میکنه

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

2790
2823
2791
2779
2792