2777
2789
عنوان

اهمیت ب خودم

100 بازدید | 15 پست

از امروز میخوام فصل جدیدی برای خودم رقم بزنم

همیشه الویتم همسرم و بچم بوده ولی نتیجه اش چی شد؟ شدم به آدمی که تمام مسولیت زندگی به دوششه

یه حمال ب تمام معنا که روزهایی حتی انگیزه برای شونه کردن موهاش نداره

خانوما لطفا بهم بگین از کجا شروع کنم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چندین ساله همینم

شدم یه زن افسرده

تنبلی و کیست گرفتم

وزنم سه رقمی شده

29 ساله هستم اما مثل 40 ساله ها شدم

میخوام اولین قدم برم باشگاه ثبت نام کنم

دوستای عزیز! 🌸 شاپ لوازم آرایشی من آمادهست. برای دریافت لینک کانال و مشاهده محصولات، به من پیام بدید! منتظرتون هستم

قدم اول صبح که بلند شدی اول به خودت برس

حموم کن

پاکسازی صورت انجام

بده باشگاه برو

اولیتت خودت باشه غذا یک قسمت خوب داره نده برای شوهرت

نصفه کن برای خودت ارزش قائل شو

کاربری دست دو نفر
از خودت شروع کن برو باشگاه خرید مهمونیبعدش وسایل خونه ات تا میتونی وسایل نو بگیرنیاز به عمل زیبایی د ...

ادم اگه پول این کارارو داشته باشه چرا بایذ حالش بد باشه منم دقیقا عین اسیم اما پول یه کرمم ندارم

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...
ادم اگه پول این کارارو داشته باشه چرا بایذ حالش بد باشه منم دقیقا عین اسیم اما پول یه کرمم ندارم

اره منم هر کار میام بکنم پول ندارم

دوستای عزیز! 🌸 شاپ لوازم آرایشی من آمادهست. برای دریافت لینک کانال و مشاهده محصولات، به من پیام بدید! منتظرتون هستم

بچه ها من فقط یکمی از مشکلم رو ظاهره بیشتر از رفتار همسرم اذیتم انگار برده ام تو این زندگی تا سرویس میدم بهشون همه چیز اوکیه وقتی خستم یا انجام نمیدهم رفتارش باهم عوض میشه انگار وظیفه شده لطف هام

قدم اول صبح که بلند شدی اول به خودت برسحموم کن پاکسازی صورت انجام بده باشگاه برواولیتت خودت باشه غذ ...

اینا درسته ولی من مشکلم از چیز دیگه است همین دیشب رو فقط میگم منو و همسر و بچم هر سه تا فیلم تماشا میکردیم همسرم آب خواست به بچم گفتم بره بیاره اونم از بس تمام کارهاشو خودم انجام میدم نمیرفت بعد که بلند شد باباش گفت فقط برای من بیار بچم گفت مامان تو هم میخوای گفتم آره باز باباش گفت گفتم فقط برای من بیار ببین از اینکه من نرفتم آب بیارم زور اومد انگار وظیفه امه

پیاده روی امپول میخواد؟اصلا طرف با خانواده ش شاد باشه بازم اینم پول میخواد؟

عزیز اگر مشکل فقط همین خانواده باشن چیکار کنیم؟ من میخوام فقط جایگاهم به عنوان یه زن حفظ شه اما انگار یه خدمتکارم رفتارشون اینو نشون میده

عزیز اگر مشکل فقط همین خانواده باشن چیکار کنیم؟ من میخوام فقط جایگاهم به عنوان یه زن حفظ شه اما انگا ...

عزیزم تقصیرخودته.به خودت برس همه کارارو نکن

خونه رو تمیز نکن بزار کثیف بمونه

بیشتر مردا کار نمیکنن بابای خودمم اینطوریه ولی داداشم مجبور میشه تمیز کنه

ظرف نمیشوره ها وسایل خودشو جمع و جور میکنه

توام خودتو اذیت نکن بزار خونه کثیف باشه