2777
2789

منم میخوام برم

بگم خدش بیاد دنبالم

بعد بگم پیاده شو درو برام باز کن

۱۵ بهمن به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر....کاربری دست یه شهره🤣🤦🏻♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂از این لحاظ نهمن اعتماد بنفس ندارم

منم نداشتم اولین دیت عمرم

کلا فقط یبار دیت رفتم

همین آدم بعد ۲سال برگشته التماس کنه ببینه منو

منم میخوام طاقچه بالا بزارم براش

دیگه اعتماد ب نفس دارم 🤣🤣🤣🤣

۱۵ بهمن به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر....کاربری دست یه شهره🤣🤦🏻♀️

منم نداشتم اولین دیت عمرم کلا فقط یبار دیت رفتم همین آدم بعد ۲سال برگشته التماس کنه ببینه منو منم می ...

منم اولین دیت عمرم با همین بود

کلا فقط یبار دیت رفتم

مال منم بعد دوسال برگشته التماس میکنه ببینه منو😂

خوشگلم فقط حواست به چندتا چیز باشه اگه دیت اوله: به هیچ وجه اولین بار باهم عکس نگیرید اگر هم میگیرید از گوشی خودت باشه و براش نفرست، به هیچ وجه مکان خلوت قرار نذارید، کافه ای جایی، سعی کن خودت بری و دنبالت نیاد، تماس بدنی نداشته باشین. هرچقدر هم ینفرو تو مجازی بشناسی بازم با واقعیت خیلی فرق میکنه. توی این دور زمونه حواست به خودت باشه و اصلا خودتو دست کم نگیر❤️

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهند❤️ هرگز از رحمت خدا ناامید نشو، همه این روزای سخت به قشنگترین شکل ممکن جبران میشن💙 لبخند بزن دلیل زیبایی خلقت.. برای تعجیل در ظهور امام زمان یک صلوات بفرستین💕

منم اولین دیت عمرم با همین بودکلا فقط یبار دیت رفتممال منم بعد دوسال برگشته التماس میکنه ببینه منو😂

واییی دختر خلی تو

تا میتونی طاقچه بالا بزار 🤣🤣🤣

چجوری بذارم

رو نده بهش خیلی ناز کن من میخوام ایندفعه یجوری حرف بزنم ک ناراحتش کنم

من دوسش ندارم دیگه

حس میکنم تو دوسش داری اره؟

رو نده بهش خیلی ناز کن من میخوام ایندفعه یجوری حرف بزنم ک ناراحتش کنم من دوسش ندارم دیگه حس میکنم ت ...

اره دارم یکم

تازه با اینکه من ازش سرترم اصلااا اعتماد بنفس ندارم

چرا تماس بدنی نداشته باشه ؟ دست هم نده

بنظر من که نه، باز هرکس صلاح خودشو بهتر میدونه

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهند❤️ هرگز از رحمت خدا ناامید نشو، همه این روزای سخت به قشنگترین شکل ممکن جبران میشن💙 لبخند بزن دلیل زیبایی خلقت.. برای تعجیل در ظهور امام زمان یک صلوات بفرستین💕