2777
2789

نه بارها تو دلم بخشیدم بازم تکرار کرد

رهاش کردم

و به مسیر زندگیم ادامه دادم گرچه سخته اما خدا کمکم میکنه

خوشبختی از نظر من وجود خدا تو زندگیست صبور باش حتی وقتی هیچ چیز بنظر منطقی نمیاد به خدا اعتماد کن🤍🤍😘😍🌙🌙❤هر رابطه ای بیرون از خانواده، چت، عشق، دوستی، صحبت، نگاه و.. حرامه لطفا خودت حفظ کن🌈🌈⛈️🌙😍🌠💘💘🍫🍫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از وقتی پوشش به افتضاح ترین شکل ممکن ازاد شده و ازادانه به نمایش گذاشته شده ادمارو به صید کردن عادت داده .خواهشا نگید ادم باید چشاشو ببنده چون اصلا نمیشه و نگاه بر فکرو ذهن تاثیر میذاره این میشه که ارتباطات شروع میشه و ...

من چند دفه به روش آوردم براش عادی شد جلوی خودم قرار میذاشت میخندید تا شاکی شدم و حکم اومد و دادگاه بهم حق طلاق داد ولی اونا اومدن عذر خواهی با بزرگاشون و منم به خاطر بچم بخشیدمو الان زندگیم خیلی خوبه خداروشکر

من چند دفه به روش آوردم براش عادی شد جلوی خودم قرار میذاشت میخندید تا شاکی شدم و حکم اومد و دادگاه ب ...

چیزی به نامت نگفتی بزنه؟

الان دیگه جلوت زنگ نمیزنه؟؟

خیانت درچه حدی روبروش میوردی

چیزی به نامت نگفتی بزنه؟ الان دیگه جلوت زنگ نمیزنه؟؟ خیانت درچه حدی روبروش میوردی

الان دیگه اصلا خیانت نمیکنه خیلی خوب شده شاکی شدم از هر دوشون ۹۹ ضربه شلاق و ۶ ماه حبس برای دختره بریدن و ۹۲ برا شوهرم با یک شب بازداشت سر عقل اومد تازه الان به پام میفته محبتش زیاد شده همش تو فکر که میره میگه چه همه وقتمو تلف کردم سر اون دختره ی ج ن د ه

الان خوشبختی گلم؟؟ ازش چیزی ندیدی دیگه؟من بچع ندارم موندم چ کنم🥲

اره واقعا خوشبختم تا یکم پول دستش میاد سریع برام طلا میخره هفته پیش نزدیک ۱۷ تومن فقط چند تیکه لباس راحتی تو خونه خریده برام خوراک خونمو که نگم هوس هرررچی کنم وسایل میگیره درست کنم خسته باشم میگه نمیخواد غذا درست کنی

یعنی بدون مدرک برم بگم شوهرم خیانت میکنه براش شلاق میبرن؟؟

عزیزم من شماره تلفن اسم آدرس اون دختر رو داشتم وکیلم گف باید از قاضی درخواست پریتزکر بدی دادم ثابت شد و حکمکو بریدن