2777
2789
عنوان

زن ستیزی

140 بازدید | 17 پست

آیا فکر کردید زن ستیزی فقط توی کشور های اسلامی و خاورمیانه و در کل کشورهای جهان سومیه؟ سخت در اشتباهید منم قبلا با شما هم عقیده بودم اما یه دفه تو اینستاگرام ریلز سخنرانی ایلان ماسک رو دیدم ک ب شدت حالم ازش بهم خورد، راجع ب خیانت بود، میگفت زنها چرا باید از خیانت شوهر ناراحت بشن؟ این مردا هستن که باید از خیانت زنا ناراحت و روانی بشن چرا اونوقت؟؟؟ میدونید دلیلش چی بود؟؟ ازتون عذر میخوام شرمندتونم بابت این کلماتی که قراره تایپ کنم، میگفت چون وقتی شوهرت بتو خیانت کنه شوهر توعه که یه زنو می گاد و باید افتخار کنی شوهرت یکیو گا ییده😖😖😖 اما وقتی تو به شوهرت خیانت کنی یکی اومده زنو اونو ...... دیگه روم نمیشه باز تایپ کنم

و میگفت شوهرت حق داره حتی بابت این موضوع خودکشی کنه چون خیلی سنگینه که یکی بیاد زنتو بگ .....

همه جای دنیا زن ستیزی و مردسالاری هست

شاید تعداد خیلی کمی از مردان عاقل باشن و عادل باسن

من برام مهم نیست اونایی که با ایلان ماسک موافقید میاید تو تاپیک من بهم توهین میکنید برام اصلا مهم نیستید چون لیاقتتون همینه، و از زندگی خودم ب شدت راضیم شوهرم خیلی دوسم داره اذیتمم نمیکنه هرگز اما فقط دلم برای بقیه زنا میسوزه که گیر چنین مردایی مثه ایلان ماسک میوفتن

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زن ستیزی مدرن و پنهان شدن پشت چیزای ب ظاهر ب نفع زنان الانه

آره دقیقا 😐😐😐😐

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

دقیقاً زنستیزی مرز نمیشناسه فقط تو بعضی جاها علنیه، تو بعضی جاها با ژست آزادی و علم توجیه میشه. وقتی خیانت مرد افتخار و خیانت زن فاجعه معرفی میشه، یعنی هنوز زن انسان مستقل حساب نمیشه. اسم کشور یا دین هم عوضش نمیکنه

تونینیسایت، احترام با فهم میاد نه با تاریخ عضویت.»

فک کن شوهرت ایلان ماسک باشه ثروت مند ترین شخص دنیا ،بعد دلت بحال زنش بسوزه

😏😏😏😏این نظر توعه

از نظر من حتی اگه ملکه هم باشی ببینی شوهرت به سوگلیش توجه میکنه و عاشقشه و همش با اونه یه مرده متحرک میشی

اینو خیلی از کسایی که نزدیک منن شوهر پولدار دارن و خیانت کاره گفتن

چرا ما ندیدیم؟

مگه هرچی بقیه میبینن توام حتما باید دیده باشی😂

😏😏😏😏این نظر توعه از نظر من حتی اگه ملکه هم باشی ببینی شوهرت به سوگلیش توجه میکنه و عاشقشه و همش ...

به قول یه نفر

میگفت گریه کردن تو دادگاه های پاریس خیلی بهتر از گربه کردن توراه پله های ....هستش

به قول یه نفرمیگفت گریه کردن تو دادگاه های پاریس خیلی بهتر از گربه کردن توراه پله های ....هستش

یه کاربر هست اینجا

شوهرش پولداره

اما دوسش ندارع و خیانت کاره

آرامش نداره

و دلایل موندنش هم اول بچشه بعد پول شوهرش

اما واقعا حالش بده واقعا حالش بده

تو جای اونا نیستی بفهمی چه دردیه

برو تاپیکاشو بخون

به قول یه نفرمیگفت گریه کردن تو دادگاه های پاریس خیلی بهتر از گربه کردن توراه پله های ....هستش

و درضمن وقتی منظور تاپیک رو نمیگیرید و متوجه نمیشید کامنت بی ربط نزارید من منظورم این بود که دلم برای زنایی میسوزه که گیر مردایی با افکار و طرز فکر ایلان ماسک میوفتن فکر کردی هرکسی اینجوری فکر کنه پولداره؟

من مرد معتاد و بی پولم دیدم طرز فکرش همین بود

خواهشاً حرفهای بی ربط نزنید هرچند اومدم نگاه کردم دیدم مردی دیگه حساب کار دستم اومد چه ذات کثیفی داری

تو خارج زنا قاضی میشن

خلبان میشن و....

اصلا اجازه همسر نیاز نیست

قوانین ازدواج برابره

مرد زنشو کتک بزنه پیگیری میکنن

و....

زن ستیز یا مرد ستیز تعداد کم تو همه دنیا هست ولی ما قوانینمون هم زن ستیزانس واینجا سربه فلک زده

تو خارج زنا قاضی میشنخلبان میشن و....اصلا اجازه همسر نیاز نیستقوانین ازدواج برابرهمرد زنشو کتک بزنه ...

عزیزم همه اینارو خودم بلدم نیاز نبود دیکته کنی و من از قوانین اینجا طرفداری نکردم و خودم سرسخت با قوانین اینجا مخالفم فقط خواستم نظر ایلان ماسک رو به همه برسونم