2777
2789
عنوان

زایمان سزارین

115 بازدید | 13 پست

من میخام چن وقته دیگه زایمان کنم ولی سزارین به گفته دکتر الان میترسم از عمل وبیهوشی وحتی سوند گذاشتن خیلی خجالت میکشم با اینکا یبار زایمان طبیعی کردم خیلی خجالت میکشم

بگید که پرستار سوند رو چطور میذاره؟

واینکه خونریزی بعد سزارین چطوریه کمه یا زیاد؟

واینکه نحوه شیر دهی چطوریه بشدت از این موضوع جلوی بقیه خجالت میکشم

واینکه شیاف رو خودم باید بذارم یا پرستار میذاره ؟

انشالله زایمان راحتی رو داشته باشین براتون دعا میکنم 💚🤗💖

عزیزم چرا طبیعی زایکان نمیکنید بچه با پا بوده؟ یا انتخاب خودتونه؟

🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂 امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سزارین کردم با بیهوشی

من اورژانسی بودم البته همین ک رسیدم اتاق عمل همه کارارو باهم برام شروع کردن

سوند رو پرستار گذاشت و واقعااااا اصلااااا متوجهش نشدم میگفتن درد داره من میترسیدم ولی چیزی حس نکردم

خونریزی هم خب زیاده دیگه نسبت ب طبیعی خون بیشتری از دست میدی

من پمپ درد داشتم تو اتاق برام وصل کردن بعدشم ک جدا شد پرستار برام شیاف میذاشت (شایدم پرستار نبودن بهیار بودن)

شیردهی هم ک خب ی پرستار اومد بالاسرم یادم داد

اون موقع خجالت یادت میره نگران نباش

ببین من شب و روز از استرس سوند و اینا نمیخوابیدم

بخدا قسم

ولی وقتی پرستار واسم گذاشت خدا خیرش بده هیچ دردی نداشتم

شب اول کلا شیاف رو پرستار گذاشت

خونربزیشم بستگی به بدنت خودت داره

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

سوند رو پرستار میزاره درد ندارد ولی سوزش داره شیافم پرستار میزاره تا وقتی بدنت بی حسه پرستار میاد نوزاد رو میگیره بعلت تا بهش شیر بدی خونریزیم زیاده سه روز اول بعدش در حد پریود میشه من بعد ده روز کاملا خونریزیم قطع شد

ممنونمانتخاب دکتر بوده وزن بچه زیاده

وااای خدا پس ی بگه تپل و لپو قراره به دنیا بیارین😊🤗💖قدمش مبارک باشه انشالله.

🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂 امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین