2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اغلب این بازیگرا به دعوت یه گروه خاص میرن اونجا تا مردم به هوای اون بازیگر برن ثبت نام بکنن وگرنه همه میدونن که اینها اصلا بازیگر حساب نمیشن

..لطفا یبار دیگه باتفکر اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...درضمن هیچ کس به پای امام حسین و یارانش نمیرسه پس بخاطر نفرت از یه عده دست بردارید ازاین قیاس احمقانه...

اغلب این بازیگرا به دعوت یه گروه خاص میرن اونجا تا مردم به هوای اون بازیگر برن ثبت نام بکنن وگرنه هم ...

دیگ آخه سارا نیکا چ طرفداری دارن ملت پاشن برن

سر جمع دو خط دیالوگ نداشتن همونم به بدترین نحو انجام دادن🗿

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨

تو میتونی مثل اونا تو یه سریال بازی کنی؟بفرما

بازیگری نه ولی ادعای تو خالی هم ندارم تو رشته خودم اره حرفی برای گفتن دارم مثه اینا اعتماد به سقف بالایی ندارم وقتی دیالوگ گفتند رو بلد نیستند هویج میزاشتی بهتر از اینا بازی میکرد

دیگ آخه سارا نیکا چ طرفداری دارن ملت پاشن برنسر جمع دو خط دیالوگ نداشتن همونم به بدترین نحو انجام دا ...

بعد جالبه تو همین تاپیک دارند ازشون دفاع می کنند از دوتا بازیگر نما احتمالا همین ها تو کلاس هاش ثبت نام می کنند

بازیگری نه ولی ادعای تو خالی هم ندارم تو رشته خودم اره حرفی برای گفتن دارم مثه اینا اعتماد به سقف با ...

این تقصیر خودشون نبود تقصیر کارگردان بود لطفا اونا رو سرزنش کن به دوتا بچه بی گناه چیکار دارین؟؟؟