چند شب بود ک کمرم عضلش میگرفت و امشب عجیب دمای بدنم رفته بالا تا شوهرم بهم گفت سوختم بعدش چهار روزه ب پریودیم زیر دلم ی لحظه خیلی درد گرفت ولی چند دقیقه بیشتر نبود خوب شد بنظرتون باردارم
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی. مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب راحت، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات یه وقت ناراحت باشه.خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک بهم بخشیدی ...
منم اونجورکمرم دردداره ای یوای شدم زیردلمم دردمیکنه ولی من میدونم پری میشم بعدا اینم شایدازاونه دکتر ...
نا امید نباش تو رو خدا .ناامیدی از رحمت خدا حربه شیطانه
ان شاءالله ک بحق این ماه عزیز خبر مادرشدنتو بهمون بدی
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی. مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب راحت، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات یه وقت ناراحت باشه.خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک بهم بخشیدی ...