2777
2789
عنوان

آیا باردارم؟

225 بازدید | 29 پست

چند شب بود ک کمرم عضلش میگرفت و امشب عجیب دمای بدنم رفته بالا تا شوهرم بهم گفت سوختم بعدش چهار روزه ب پریودیم زیر دلم ی لحظه خیلی درد گرفت ولی چند دقیقه بیشتر نبود خوب شد بنظرتون باردارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اونجورکمرم دردداره ای یوای شدم زیردلمم دردمیکنه ولی من میدونم پری میشم بعدا اینم شایدازاونه دکتراگفتن بروای وی اف.😭😭😭😭😭😢😢😢😢

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
منم اونجورکمرم دردداره ای یوای شدم زیردلمم دردمیکنه ولی من میدونم پری میشم بعدا اینم شایدازاونه دکتر ...

انشالله ب حق این شبها مراد دلتون بگیری عزیزم

علائمت شبیه بارداری ه . امیدوارم ک خبر مامان شدنتو همینجا ببینیم   

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی. مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب راحت، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات یه وقت ناراحت باشه.خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک بهم بخشیدی ...
منم اونجورکمرم دردداره ای یوای شدم زیردلمم دردمیکنه ولی من میدونم پری میشم بعدا اینم شایدازاونه دکتر ...

نا امید نباش تو رو خدا .ناامیدی از رحمت خدا حربه شیطانه 

ان شاءالله ک بحق این ماه عزیز خبر مادرشدنتو بهمون بدی

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی. مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب راحت، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات یه وقت ناراحت باشه.خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک بهم بخشیدی ...
ممنونم خانمی فدات... من ک دل تو دلم نیس

فدا نشی ک حیفی

انتظارشم قشنگه 

شماهم اینجوری بودین؟ برام دعا کنین خیلی دلم میخواد

منم یهو زیر دلم تیر میکشید فوری خوب میشد 

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍
نا امید نباش تو رو خدا .ناامیدی از رحمت خدا حربه شیطانه  ان شاءالله ک بحق این ماه عزیز خبر ماد ...

وای قربونت برم خداازدهنت بشنوه اصلادوس ندارم برم ای وی اف هم درد داره هم کلی پولشه ولی دکترام میگن طبیعی نمیشه

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
ممنونم خانمی فدات... من ک دل تو دلم نیس

عزیزم منم مثل توهم همین علاعماروالان نزدیک به ۱هفتس دارم ولی تست زدم منفی بود نمیدوچراچراشایدچون موعدم نرسیده

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊