soheylisima مدیر استارتر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 110 عنوان خیانت 97 بازدید | 13 پست حس میکنم شوهر همه بهشون خیانت کردهبه متاهلی نگا میکنم زنه خیانت میکنه یا شوهرهچه خبره؟:/ امروز | 13:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 37069 هرزگی زیاد شده خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
مو_خرمایی_هستم عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 4330 منو شوهرم هنوز بهم خیانت نکردیم اما من خواب خیانت میبینم گاهی بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨
soheylisima مدیر استارتر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 110 منو شوهرم هنوز بهم خیانت نکردیم اما من خواب خیانت میبینم گاهی ماهم ولی انقدر ذهنمو بعضی شبا درگیر میکنم خیلی شبا خوابشو میبینمچون قبل ازدواجم یه رابطه داشتم که توش خیانت دیدم همش میترسم که بازم اتفاق بیفته
katty76 عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 3452 نه همسر من تا حالا همچین کاری نکرده خدارو شکر شعورش میرسه از اینکارا نکنه جدا از اخلاق عنش🥴
مو_خرمایی_هستم عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 4330 ماهم ولی انقدر ذهنمو بعضی شبا درگیر میکنم خیلی شبا خوابشو میبینمچون قبل ازدواجم یه رابطه داشتم که تو ... من خیلی خواب خیانت دیدم تو این چند سال.اخرین بار پریشب دیدم ک بدترینشون بود. صحنه هایی که دیدم حتی تو پ.ورن هم نیست. هیچوقت خواب خیانت جنسی ندیده بودم که پریشب دیدم بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨
soheylisima مدیر استارتر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 110 من خیلی خواب خیانت دیدم تو این چند سال.اخرین بار پریشب دیدم ک بدترینشون بود. صحنه هایی که دیدم حتی ت ... وای من انقدر میبینم انقدر میبینمهمشم میبینم طرف مقابل اشنای یا فامیله یا دوستامهو ناخوداگاه که صبح پامیشم تا چند روز حالم بده انگار واقعی اتفاق افتاده و شوهرمو محکوم میکنم😂😂😂
مو_خرمایی_هستم عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 4330 وای من انقدر میبینم انقدر میبینمهمشم میبینم طرف مقابل اشنای یا فامیله یا دوستامهو ناخوداگاه که صبح پ ... منم یه بار از خواب بیدارشدم رفتم با لگد شوهرمو زدماما وقتی صبح بیدار شد یادش نبود که زدمش🤣🤣🤣 بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨
soheylisima مدیر استارتر عضویت: 1404/09/09 تعداد پست: 110 منم یه بار از خواب بیدارشدم رفتم با لگد شوهرمو زدماما وقتی صبح بیدار شد یادش نبود که زدمش🤣🤣🤣 ولی نباید زیاد فک کنیم دا اینجوری اتفاق میفته
مو_خرمایی_هستم عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 4330 ولی نباید زیاد فک کنیم دا اینجوری اتفاق میفته من بدون اینکه قبل خواب فکر کنم خوابشو میبینم بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨