2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مزیتی داره نسبت به مدرسه رفتن؟

سلام عزیزم از شلوغی و استرس تایم کلاس رها میشوند

و تمام دبیران نمونه شهر تهران باهاشون تست و چند بار کتاب دوره میکنند

فقط تعدا محدودی میگیرند و روی انها کار میکنند

هوم اسکول مال همه نیست محیط دور از هیاهوی مدرسه و فقط تمرگز روی درسشون است

سلام عزیزم از شلوغی و استرس تایم کلاس رها میشوند و تمام دبیران نمونه شهر تهران باهاشون تست و چند بار ...

من موافق هوم اسکول نیستم عزیزم.به نظر من هدف از مدرسه رفتن فقط پیشرفت درسی نیست، آموزش زندگی اجتماعیه.اموزش برخورد با ادمهایی که مثل تو فکر نمیکنن، اموزش منیج شرایط استرس آور و شلوغ، آموزش شکست و پیروزی و ....ورود به دانشگاه ها الان ساده و پولی شده.

سلام عزیزم از شلوغی و استرس تایم کلاس رها میشوند و تمام دبیران نمونه شهر تهران باهاشون تست و چند بار ...

هدف آموزش اینه که بچه ها رو برای زندگی توی اجتماع آماده کنه نه برای زندگی انفرادی توی اتاقشون

دانش اموزی که قصد جدی برای درس دارد به ارامش و دور از شلوغی نیاز دارد اینجا بحث اینده است نه اجتماعی بودن

۱۰ نفر در یک محیط به مساحت ۲۰۰ متر هستند و تمرکزشان رو درس است

اینجا درس مطرح است

مدرسه هم الان فقط تعطیل هستند و بچه ها گرایش به سمت کنکور برتر شدن ندارند

اینجا برای دانش اموزان خاص و محدود میپذیرد

بچه هایی که یک سال به جای تفریح به خواندن میگذارند

چرا اطلاعات غلط میدهید چیزی که اطلاعات ندارید بیان نکنید این متد جدید که خروجی دانشگاه دو رقمی هم خی ...

هوم اسکول اگر نتیجه میداد شما home رو نمینوشتید hoom

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

هدف آموزش اینه که بچه ها رو برای زندگی توی اجتماع آماده کنه نه برای زندگی انفرادی توی اتاقشون

دقیقا فکر میکنن کل دنیا چهار تا تست زدنه دیگه بچه به دوست و رقابت و رفاقت و... هزاران چیز دیگه که میتونه یاد بگیره نیاز نداره

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

2824
2823
2791
2779
2792