2777
2789

استفتائات هست اونو بگیر

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

نسخه چاپی رساله رو میفروشن کتاب فروشیا

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آقای خامنه ای تا اونجایی که میدونم مقام اجتهاد ندارن پس رساله هم ندارن فقط استفتائات هست که میتونی از اون استفاده کنی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

😅

من ز نسل کوروش نام آورم ، از نژاد کاوه آهنگرم ، آریایی از تبار آرشم ، دخت زالم زاده تهمینه ام ، عشق میهن تا ابد در سینه ام..... من لرم ، من دخترانم زاده گرد آفریدند ، یوتاب هایم را سکندر ها بدیدند ... من لرم فرزند کوروش از تبار آریا و ریشه در کاسیت و ایلام ، تاریخ ثابت کرده است بی دلیل به لر بودنمان افتخار نمیکنیم ، لر بانویی از تبار بویری های باستان ، کمانداران گارد جاوید هخامنشی [ ایل بویراحمدی ]👸. میهن پاکم ز بویراحمد سلامت میکنم ، لر ترین احساس ایلم را به نامت میکنم ، ایران خانم ،ای زادگاه قشنگ من ، تو با شکوه ترین و متمدن ترین تاریخ دنیا را داری ، بزرگ ترین افتخارم این است که تو مادرم هستی ...(بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید ، ایرانم 🖤بیدار شو پدر ، وطن درد داره ....) . ساکن سرزمین شاهنامه استان اساطیری کهگیلویه بویراحمد_ یاسوج ، دانشجوی حقوق ، علاقه مند به موسیقی و آواز خواندن ، سوارکاری ، کتاب خواندن ، روایتگری تاریخ و .... تو فقط زیبا نبودی ، تو تاثیر گذار بودی ، مثل کتاب ، موسیقی ، هنر ، جنگ یا یک انقلاب🌱 . [ به خودم افتخار میکنم که هرگز احساسات ، روح ، شرف ، افکار و اعتقاداتم را به منافع شخصی و مادیات نفروختم ] .... بلند پرواز ، در جستجوی کمال اماااااا تنم در وسعت دنیای پهناور نمی گنجد ، روان سر کشم در قالب پیکر نمیگنجد🫡 [لیلث🦋] .... من دینی ندارم ، انسانیت وظیفه و سبک زندگی من است .... دوست من ، به تو اطمینان میدم سر انجام کسی خواهد آمد که گویی رسالتش دوست داشتن توست ، خدا عاشقته تضمین میدم ، بخند😍 . (سوال: بله،پروفایل عکس خودمه🫡) کاربر سال۹۷