2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

175 بازدید | 14 پست

جلو شوهراتون اصلااااا گوشی دستتون نگیرید جز بی ارزش کردنتون هیچی نداره بیشتر سعی کنین کتاب دستتون بگیرید تا حرفتون برو داشته باشه

سکوت کردن یاد بگیرید تا اون نیومده سمتت حرف نزده تو اصلااا حرف نزن فقط در ۱ورتی که وار مهمی داشته باشی

تا نظر و راهنمایی نخواسته تو نگو

همیشه خودتو مشغول نشون بده زنی که هدف و برنامه داره نه زنی که فقط میشوره و میسابه و همش حوصلش سررفته و بیکاره

تو طول روز الکی زنگش نزن بزار ازت بی خبر بمونه

فقط کاری بود زنگش بزن

قربون صدقه مرد اصلاااا نرید قلق مرد احترام و قدردانیه وگرنه بی ارزش میشید

در برابر کارها و رفتارهای بدش فقط سکوت کن و سر و سنگین شو کوجکترین حرفی بزنی حیای اون کار میریزه و بی عزت میشید

در برابر بی احترامی و... اعتراض کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی یکسره خودش گوشی دستشه بعد میخواد به من گیر بده؟!

بحث گیر دادن بحث عزت و احترامه بزار اون دستش باشه

تو یک زنی متاسفانه تو ایران زن از مرد پاییتر دیده میشه دیگه همش تو گوشی باشی و پرحرفی کنی و حرف خاله زنک بزنی بیشتر بی عزت میشی

تو باید خودتو دانا و بالغ نشون بدی زنی که مطالعه داره هدف داره مث زنای دیگه نیس فرق داره

بحث گیر دادن بحث عزت و احترامه بزار اون دستش باشه تو یک زنی متاسفانه تو ایران زن از مرد پاییتر دید ...

حرفت قبول ندارم زن از مرد پایین تر

اگه این تو جامعه هست ماها باید این طرز فکر از همین خانواده خودمون تغییر بدیم

شوهرامون بچه هامون

تو خونه ما هیچ وقت تفاوت جنسیت نیست

حرفت قبول ندارم زن از مرد پایین تر اگه این تو جامعه هست ماها باید این طرز فکر از همین خانواده خودمون ...

تو واقعیت بله زن از مرد بالاتره ولی جامعه همه جیزش دروغ و برعکسه ولی چه میشه کرد مردا از بچگی کردن تو گوششون تو بالاتری رفته تو ناخوداگاه