تو تمام دختر های شهر رو میگردی همه رو تجربه میکنی از همه رنگ چشاشون رو می پرسی سعی میکنی با اخلاق همشون اوکی بشی باهاشون بیرون بری تو سعی میکنی تمام عقده های که با من نداشتی خالی کنی تلاش میکنیم جای خالی منم پر کنی باهاش بری تفریح تو ماشین باهاش آهنگ بخونی کافه بری و خوش بگذرونیم حتی بخاطر اینکه بتونی باهاش جایی برای کار میکنی که پول داشته باشی شاید جلوتر که برای ببوسیش و بغلش کنی اما هر لحظه که باهاشی خوشحالی چون فقط تو اون فضا و مکان قرار گرفتی چون عقده اش مونده به دلت هر لحظه که با اون بیرونی فک میکنی دوسش داری در حالی که نداری فقط میخوای وجود منو فراموش کنی منی که چند سال از دور دوسش داشتی و هیچی رو باهاش تجربه نکردی من برات میوه یا ممنوعه ای بودم که از تلاش کردن براش خسته شدی و میدونی هیچ وقت دیگه به دستش نمیاری تو فقط سعی میکنی وجود منو انکار کنی عشق خاک خورده ی تو قلبتو انکار کنی که فقط بهش فکر نکنی
اما عزیز دلم من داغیم که رو دلت مونده،انقد آزارت میده که نمیتونی تحملش کنی و میخوای سرگرم بشی طوری که حتی الانم که تو رابطه ای رو حرفای ما حساسی و برات مهمه طوری که میای و بخاطر این حرفامون دعوا راه میندازی در حالی که میدونی حق نداری سمت ما بیای و اگه بیای گرون تموم میشه واست..
اما عزیز ، از هر انسانی توی دنیا فقط یک نسخه هست من فقط یک نفرم ، اخلاق من و صداقتم و بی منت عشق ورزیدنم.. هیچ دختری شبیه من نیست هیچکس انقد صادقانه دوستت نخواهد داشت،تو دیگه با هیچکس از ته دل نمیخندی واسه هیچکس همه چیز رو با جزئیات تعریف نمیکنی ،بامحبت کسی ذوق نمیکنی تو دیگه حاضر نیستی برای چت کردن و صحبت با کسی تا بالا اومدن خورشید وقت بذاری حاضر نیستی از سر شب تا خود صبح دعوا کنی حاضر نیستی التماس کنی حاضر نیستی تو گرما وایسی و صحبت کنی تو دیگه هیچ آغوش و نقطه امنی نداری کسی رو نداری که با خوشحالیم خوشحال بشه و با ناراحتی غمگین کسی رو نداری که تمام دردات رو پیشش ببری و مطمئن باشی حرفتو می فهمه به قول خودت عشق واقعی برای همیشه واست تموم شده پس تمام دختر های جهان رو تجربه کن تا باز هم به سمت من برگردی ..
در کنار تو هیچ دختری نخواهد ماند هر دختری که میاد تو زندگیت برای سرگرمی مشغول کردن فکرته و هوسی بیش نیست