2777
2789
عنوان

دمای بدن ۳۴ و نیم

13044 بازدید | 15 پست

سلام

دخترم بعد از چند روز تب به یکباره دمای بدنش شد ۳۴ و نیم زیر بغلش ، گفتن ضعف کرده غذا و تقویتی بهش دادم بهتر شد ولی باز الانم ۳۵  چکار کنم ؟ ۱۰ ماهشه ، توروخدا کمک کنین 

این چند روزه اندازه ۱۰ سال پیر شدم

عزیزم من توی ی سایت از زبون ی دکتر خوندم که گفته بود افت دما به خاطر مصرف داروی تب بر بعد از چند روز برطرف میشه جای نگرانی نداره اما بهتره با پزشک مشورت بشه که اگه داروی خاصی میخواد مصرف کنه.

ای رو گفتم کمی از نگرانی در بیای چونکه خودم مطمعن نیستم بهتره با دکتر حتما مشورت کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد تب دما پایین میاد 

البته این تجربه من از دخترمه ها شما رو نمیدونم

همین ماه پیش تب شدید داشت دیگه وقتی تبش قطع شد دماش خیلی پایین بود حتی روز بعدش هم ۳۵ اینا بود بعدش نرمال شد کم کم

بازم میگم این تجربه من از تب گرفتنای دخترمه

کاهش دمای بدن بعد از استفاده از تب برها یا کلا تب ، ممکنه به دلیل از بین نرفتن عفونت هم باشه . 

اگر دقیق با همون دماسنج به اندازه زمان لازم و از محل  همیشگی دمای بدنشو گرفتی  حتما فردا ببر دکتر 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
کاهش دمای بدن بعد از استفاده از تب برها یا کلا تب ، ممکنه به دلیل از بین نرفتن عفونت هم باشه .  ...

جدا؟

یعنی ممکنه بچه تب نداشته باشه و کاهش دما داشته باشه و عفونت از بین جرفته باشه؟

جدا؟ یعنی ممکنه بچه تب نداشته باشه و کاهش دما داشته باشه و عفونت از بین جرفته باشه؟

والا پروسه شو نمیدونم که چطوریه  ولی میدونم که (ممکنه) به دلیل عفونت باشه . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

آره با همون دماسنج زیربغلش، الان خوابیده ۳۵ بود ۴ تا پتو انداختم روش بخاری هم روشن کردم رسیده به ۳۵ و ۹

درمونده شدم دیگه

پشت سرش خیس عرقه ولی پیشونیش سرده 

تو شهر کوچیکم یه بیمارستان روز تعطیل با یه پزشک عمومی اورژانس 

هر وقت رفتم پشیمونم کردن 

عزیزم بچه شما خوبه ؟؟دلیل افت دمای بدنش چی بود ؟؟ قبلش تب داشت‌؟؟😥

سلام عزیزم آره چون بچه م سیستم ایمنی بدنش ضعیف( دکترا میگن  والا از نظر ظاهری خوبه) بود عفونت که وارد خونش شده بجای تب ،افت دما پیدا می‌کنه چون بدن مبارزه با ویروس یا میکروب نمیکنه تنها راهش گرم نگه داشتن و شیر ولرم دادنه ،زیر شش ماهتب بر ممنوع ،بالای شش ماه مایعات گرم و گرم نگه داشتن و پرهیز از استامینوفن و تب برها،بالای یکسال که عسل و لبنیات  مجازه ،شیر و عسل ،ابلیمو عسل و ... 

الهی شکر 🌹