2777
2789
عنوان

دیونه شدم ای خدا

99 بازدید | 16 پست

از دیشب اضطراب دلشوره داره جیگرمو آتیش میزنه همش استرس مرگ عزیزانم رو دارم همش فکر و حس های بد میزنه به سرم

دارم دیونه میشم اصلا درست نخوابیدم ساعت ۷بیدارشدم دوباره ادامه دلشوره

دو هفته پیش اضطراب داشتم شب صبحش عمه ام فوت کرد الان میگم نکنه دوباره چیزی میخواد بشه من اضطراب دارم

دارم میمیرم من

غصه نخور وقتی حست منفی میشه اصلا جدیش نگیر هیچ اتفاقی نمیفته فقط نباید جدی بگیریش. شاید اینم یجور پانیک هستش

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممکنه چون تو این دو ماه اخیر فشار عصبی بالایی روم بود

آزه حق داری ولی واقعاااا نترس اگه به خودت بفهمونی هیچی نمیشه واقعا قولت میدم هیچی نمیشه

آزه حق داری ولی واقعاااا نترس اگه به خودت بفهمونی هیچی نمیشه واقعا قولت میدم هیچی نمیشه

بهداشت میخواما بگم ولی آروم نمیشه

همش میگم وای اونموقع ام ای حالتی بودم اون اتفاق افتاد یهو توی خودم جیغ میزنم وای خدایا نه من دیگه تحمل ندارم

بهداشت میخواما بگم ولی آروم نمیشه همش میگم وای اونموقع ام ای حالتی بودم اون اتفاق افتاد یهو توی خودم ...

تعمیم نده ب اون روز اون یه اتفاق بوده قرار نیست هی تکرار بشه! جتی تو خواب بد تو حس بد هر چی اومد خودتو سرگرم کن بگو هیچی نمیشه و خواهی دید ک نمیشه

ببین الان مثلا اوج گرفته یخ کردم فقط میگم یا حسین

برو دکتر اعصاب و روان این یجور حمله پانیکه بنظرم با دارو خوب میشه . تو نت سرچ کن و ببین

زدم میگه پنیک یکساعت

شاید این یه نوع دیگشه یا کلا یچی دیگه من ک روانپزشک نیستم ولی بری دکتر اعصاب روان درست میکنه همه چیو