2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 22 پست
دوسه سال استرس کرونا کشیدیم.الانم اینطوری

همه چی آخه بدتر از کرونا تورمه چه آینده ای بشه ساخت همه عمر حسرت

ب قول مرتضی پاشایی مثل عصر پاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون...

اون موقع اینقدر اینستاگرام بلد نبود.رسانه اینقدر پر رنگ نبوداقتصاد این قدر داغون نبود.روی زمین عزیزا ...

دقیقا من روستام الان هیچ روحی نداره فقط درخونه ها بسته و سکوت و خلوتی اون زمان اینقدر خنده و شب نشینی کوچه ها پر از بچه ک بازی میکردن خونه ها پر آدم بود بعدظهرای تابستون مینشستن در خونه هاشون همه فعال ماه رمضوناش چ خوب بود الان میری ۱۰ نفرم نیستن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال 1394چه دل خوشی داشتمزیاد آشپزی بلد نبودمبا 5هزارتومن میرفتم تره بار خرید میکردم،تازه مستقل شده ب ...

آره واقعا من تلتکست میزدم تو تلویزیون یجا بود نوشته بود زیر ۱۴ نیان من ۱۳ بودم نمیرفتم بعد که ۱۴ رفتم😅 ولی همون از صد تا اینستا مزه ش بهتر بود

اوهوم...بحزان جمعیته دیگه

مهاجرت اکثرا بخاطر شغل و خشکسالی و خب خیلیا هم فوت کردن تو شهر جایگزین میشن تو روستا نه

آره واقعا من تلتکست میزدم تو تلویزیون یجا بود نوشته بود زیر ۱۴ نیان من ۱۳ بودم نمیرفتم بعد که ۱۴ ...

چقد حرف گوش کن بودی

اونموقع من 24 سالم بود وقدر رابطه ها بهتر بود

لاین وتلگرام وواتساپ بود،من لاینو اجازه نداشتم

چه ذوق وشوقی واسه زندگی دونفرمون داشتیم

چقد حرف گوش کن بودیاونموقع من 24 سالم بود وقدر رابطه ها بهتر بودلاین وتلگرام وواتساپ بود،من لاینو اج ...

من گوشی نداشتم اون زمان.. ولی به هر حال اونقدرر حسش خوب بود ک حد نداشت همین در خونمون اونقدر بچه بازی میکردن و من نمیرفتم . الان بخوای هر کدومشونو پیدا کنی باید بری یه سر کشور