پوکاهانتسmulan مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 106 عنوان دندون عقل😩 36 بازدید | 4 پست یکشنبه دندون پایین جراحی کرد و بالا هم همزمان کشید ، همون شی پر..یود شدمالان خیلی ورم کردهدرد ندارن اما خیلی کلافه هستماز طرفی فوبیا قرص دارم، بهم پنس سیلین داد که حساسیت داشتم اما گفت لازم نیستچیکار کنم بنظرتون؟ امروز | 05:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پوکاهانتسmulan مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 106 چقد هزینه داشت جراحیه؟ پایین جراحی داشت و بالا کشیدن۱۳ تومن
گلنازخانومی۶۸ عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 1596 ببین دو روز اول کمپرس سرد و مسکن و انتی بیوتیک . از روز سوم کمپرس گرم و مسکن. روز چهارم به بعد ورم و دردت میخوابه. من سه شنبه هفته پیش جراحی کردم بالایی هم کشیدم پریود هم بودم. غذاهای جویدنی سعی کن تا دو سه روز نخوری
پوکاهانتسmulan مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 106 ببین دو روز اول کمپرس سرد و مسکن و انتی بیوتیک . از روز سوم کمپرس گرم و مسکن. روز چهارم به بعد ورم و ... گفتم که فوبیا قرص دارمدرد ندارمشب اول فقط آمپول دگزا زدم ،دیشب هم رفتم پیش دکترم گفت عفونت نکردهاما میدونم باید امنی بیوتیک بخورم هووووفشربتی وجود نداره؟
پوکاهانتسmulan مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 106 ببین دو روز اول کمپرس سرد و مسکن و انتی بیوتیک . از روز سوم کمپرس گرم و مسکن. روز چهارم به بعد ورم و ... فشارمم هی میفته چون غذا نمیتونم بخورمشب اول یعنی چند ساعت بعد از جراحی و کشیدن که هیچی نخوردم فقط آب میوه و آبشب دوم سوپ که میکس شده بوددیشب هم حلیماینم بگم که هوش مصـ..نوعی گفت بهم چون ورمت زیاد شده کمپرس داغ نذارهنوز سرد میذارم