2777
2789
عنوان

تتفر از شوهر

1053 بازدید | 80 پست

خانما ما ۸ ساله ازدواج کردیم دوتا هم بچه داریم من زندگیم با عشق شروع کردم ولی شوهرم فقط مادذش میدید از همون اول بچه ننه بود اینقدر عشق و محبت های من نادیده گرفت اینقدر بهم بی محلی کرد تا ازش متنفر سدم اصلا نمیتونم دوسش داشته باشم جدیدا مه بهس توجه نمیکنم اون میاد سمتم که بغلم کنه ولی حالم به هم میخوره اصلا دوست ندارم بهم دست بزنه

باید چی کار کنم خیلی حالم بده

ب خوبی هاش فکر کن

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا تو اونجاش که گفتی سگ محلش میکنی و اون دنبال توجهته رو دوس داشتماما سعی کن به خاطر بچه هاتم شده ...

به خاطر بچه هامه که تا الاپ دووم آوردم بعضی وقتا فکر خودکشی میزنه به سرم به خاطر بچه هام که نرن زیر دست زن بابا بیخیال میشم

مشاور هم میرم میگه باید خوبی هاش بنویسی تا بشه برات ملکه ولی من نمیتونم ازش متنفرم

خودش گند زده تنها کسیم که باید درست کنه خودشه.

بشین باهاش حرف بزن بگو اونقد بد کردی باهام حالم بد شده خودت باید درستش کنی

❤️🙏🏻التماس دعا

با خودش مستقیم راجب این موضوع صحبت کردی؟

بهش نگفتم ازت متنفرم ولی صد بار بهش گفتم من زنم نیاز به توجه دارم نیاز به گردش و تفریح دارم صد بار گفتم مادرت خودش شوهر داره دلسوزی بیجا نکن همون وقتی که میخوای بزاری برا ننت بزار برا من و بچه ها ولی کو گوش شنوا

خودش گند زده تنها کسیم که باید درست کنه خودشه.بشین باهاش حرف بزن بگو اونقد بد کردی باهام حالم بد شده ...

میگه به من چه اصلا خنثی ست اگت من زندگی رو تاحالا نگه نداشته بودم اون به فنا داده بود زندگی رو دست و پا چلفتی بی عرضس