2821
2789
ابدو درد داره لیپو ام مگه درد داره

ببین عزیزم هرچیزی که بری تو اتاق عمل درد داره

حتی آسون ترین عمل هم که عمل بینیه درد داره

لیپو و ابدو یا ساکشن لیفت شقیقه بوتاکس

همه اینا درد داره

بدن و نیشگون میگیری یه عالمه درد میگیره

بعد کلا برش بزنن به نظرت درد نمیگیره

ارع بی حسی میزنن ولی موقع عمل یا بعدش

تو برا لیپو و اینا باید چند ماه درد بکشی

نشستنت بلند شدنت راه رفتنت

غذا خوردنت همه چی عذابه

نمیخوام بترسونمت ولی خواهش میکنم به این عمل مزخرف فکر نکن خواهرانه بهت میگم که پشیمون نشی

چون ازمون مشورت خواستی خودمو موظف میدونم راهنماییت کنم چیز زیادی نمیدونم ولی اطرافیانم همه پشیمون بودن چون فرمشم غیر طبیعی میشه

فقط برو باشگاه

یعنی یک صدم پول اون و بزار برا باشگاهت

بدنسازی برو فیتنس برو شنا برو والیبال یا بسکتبال عالیههه

ورزش معجزه میکنه ولی نه یهویی چند ماه برو در عرض یکسال تغییر و متوجه میشی

انگار همون تایمی که میخوایی بعد عملت صبر کنی و برا ورزشت صبر کنی عالی میشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین عزیزم هرچیزی که بری تو اتاق عمل درد دارهحتی آسون ترین عمل هم که عمل بینیه درد داره لیپو و ابدو ...

ورزشکارم بدنمم اوکیه ولی خیلی حساسم که هیچ مشکلی نداشته باشه تنها مشکلم هیپ دیپه حتی دکترم گفت چربی کافی برای لیپو ندارم ولی هیپ دیپمو میبینم عصبی میشم

ژل دوباره میره😕

ده سال میمونه .منم مشکلم مثل تو هست ولی از عمل میترسم

ی ساکشن غبغب کردم دق کردم

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

ورزشکارم بدنمم اوکیه ولی خیلی حساسم که هیچ مشکلی نداشته باشه تنها مشکلم هیپ دیپه حتی دکترم گفت چربی ...

ببین عادیه

اون فقط برای اینه که همه با عمل کردن یا با زاویه دوربین یا این لگا که اونارو در میکنه تو سوال مدیا ریختن

هیچوقت این کار و نکن

از مربیت راهکار بخا

از چند تا مربی حرفه ای کمک بگیر حرکت برای هیپ دیپ بکن

تا حدودی پر میشه

2790
2823
2791
2779
2792