2777
2789

فقط تمرکزت و بذار روی اهداف و موفقیتهات. سعی کن همیشه اولویت اول زندگیت خودت باشی. حرف هیچکس برات مهم نباشه

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط تمرکزت و بذار روی اهداف و موفقیتهات. سعی کن همیشه اولویت اول زندگیت خودت باشی. حرف هیچکس برات مه ...

من عاشق میکاپم ولی مامانم راضی نمیشه

میگه ندرک تحصیلی خیلی مهمه برو دانشگاه

من عاشق میکاپم ولی مامانم راضی نمیشهمیگه ندرک تحصیلی خیلی مهمه برو دانشگاه

اگه دوست داری گاهی خیلی ملایم آرایش کن. ولی درکل حق با مامانته، آرایش هم پوست و خراب میکنه، هم عادت میکنی و هی دوست داری غلیظ تر آرایش کنی. وقتت و بذار واسه درسات

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

اگه دوست داری گاهی خیلی ملایم آرایش کن. ولی درکل حق با مامانته، آرایش هم پوست و خراب میکنه، هم عادت ...

منظور اینه دوست دارم میکاپ آرتیست بشم😶😐

ولی خودم اصلا میکاپ نمی کنم

منظور اینه دوست دارم میکاپ آرتیست بشم😶😐ولی خودم اصلا میکاپ نمی کنم

آهان. خب درست و بخون، درکنارش این حرفه رم دنبال کن...به مرور متوجه میشی تو کدوم موفق تری، همون و پیش بگیر

واقعیتش اصلا علاقه ای به درس ندارم

دیگه الان همه یه مدرک دانشگاهی دارن. واقعیتش تو این زمونه زشته دختر دیپلمه بمونه.

ممنون از نصیحتتون🌹

عزیزدلی، موفق باشی🤝❤️