2777
2789
عنوان

کم توقعی

96 بازدید | 9 پست

یکی از فامیلامون دختره بیست و یک سالشه با یک پسره دوست میشن، بعدش نامزد میکنن. نامزدی نگرفتن. گفت عقد جشن میگیرن عقد هم نگرفتن حالا فهمیدم چند ماهه دختره رفته سر خونه زندگیش، مامان بزرگش هم تازه فوت کرده نزاشت خانواده شوهرش از شمال بیان تا شهرکرد گفت هوا سرده ماشینشون خراب میشه و اذیت میشن :/

بنظرم کارش خیلی اشتباهه چون خانواده شوهر ازش سو استفاده میکنن بعدا، نظرتون چیه؟

نامزدی که با خود دختره

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه ربطی به خانواده شوهر داره که سو استفاده کنن

تو این اوضاع عروسی خرج اضافه است فقط منم الان بودم عمرا عروسی نمیگرفتم فقط لباس عروس میپوشیدم میرفتم اتلیه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم آدم اگه از عاشق بشه,همه معیاراشو بیخیال میشه

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

ای کاش همه مون بدون فکر کردن به حواشی خوب و مهربون بودیم دنیا بهشت میشد

”یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷🌧️🌸🍃

اره دقیقا ولی گفتن نامزدی نشد ایشالا عقد الآنم شنیدم دختره تو یکی از اتاق های پدر شوهرش زندگی میکنه ...

این دیگه رسما سواری داده به پسره

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE