2777
2789
عنوان

راهنمایی

68 بازدید | 10 پست

دلم گرفته ...

نمیدونم سفره دلم باز کنم یا نکنم ؟

هم اکنون به نام خدا هرچه هراس در من نابود میشود.زیرا میدانم قدرتی نیست که بتواند آزار برساند.چون فقط یک قدرت وجود دارد و آن خداست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی پیچیده هست .حوصله دارین بگم ، ؟

هم اکنون به نام خدا هرچه هراس در من نابود میشود.زیرا میدانم قدرتی نیست که بتواند آزار برساند.چون فقط یک قدرت وجود دارد و آن خداست.

قضاوت کار خداست اما خیلیا دخالت میکنن و میخوان اونو از آن خودشون کنن! از طرفی بیرون ریختن آرامش میاره پس نتیجه میگیریم درد و دل برای آدمیه که هم گوش شنوا باشه هم قابل اعتماد و هم اینکه قصدش قضاوت نباشه

قضاوت کار خداست اما خیلیا دخالت میکنن و میخوان اونو از آن خودشون کنن! از طرفی بیرون ریختن آرامش میار ...

درسته

میگن گله باید یا برای دوست کرد یا آدم ارزنده

اینجا ناشناس درد دل کنیم بهتره

مشکلم ایمه که شوهرم سال به سال باهام قهره .

نمیخوام ناشکری خدا کنم ولی امکار همه زندگیم را قمار کردم ...

هی صبر کردم خوب بشه..هر نلاشی کردم ...

مرغش یه پا داره ..

الکی مرغ میپزم میخوره ..بعدش میشینه فکرش میکنه فرداش میگه چرا از روز قبل بیرون نزاشنی یخش باز شه ؟

هیچ ایرادی از من نمیتونه بگیره

از همه نظر از اون سر بودم

فقط قدش بلند تر من هست .

مثال زدم که بدونید چه گیرای الکی میده