رزي27622 مدیر استارتر عضویت: 1390/07/15 تعداد پست: 538 عنوان راهنمایی 68 بازدید | 10 پست دلم گرفته ...نمیدونم سفره دلم باز کنم یا نکنم ؟ هم اکنون به نام خدا هرچه هراس در من نابود میشود.زیرا میدانم قدرتی نیست که بتواند آزار برساند.چون فقط یک قدرت وجود دارد و آن خداست. امروز | 01:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزي27622 مدیر استارتر عضویت: 1390/07/15 تعداد پست: 538 خیلی پیچیده هست .حوصله دارین بگم ، ؟ هم اکنون به نام خدا هرچه هراس در من نابود میشود.زیرا میدانم قدرتی نیست که بتواند آزار برساند.چون فقط یک قدرت وجود دارد و آن خداست.
tina_ra عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 1533 قضاوت کار خداست اما خیلیا دخالت میکنن و میخوان اونو از آن خودشون کنن! از طرفی بیرون ریختن آرامش میاره پس نتیجه میگیریم درد و دل برای آدمیه که هم گوش شنوا باشه هم قابل اعتماد و هم اینکه قصدش قضاوت نباشه
رزي27622 مدیر استارتر عضویت: 1390/07/15 تعداد پست: 538 قضاوت کار خداست اما خیلیا دخالت میکنن و میخوان اونو از آن خودشون کنن! از طرفی بیرون ریختن آرامش میار ... درسته میگن گله باید یا برای دوست کرد یا آدم ارزنده اینجا ناشناس درد دل کنیم بهتره هم اکنون به نام خدا هرچه هراس در من نابود میشود.زیرا میدانم قدرتی نیست که بتواند آزار برساند.چون فقط یک قدرت وجود دارد و آن خداست.
tina_ra عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 1533 درسته میگن گله باید یا برای دوست کرد یا آدم ارزنده اینجا ناشناس درد دل کنیم بهتره همیشه هم بهتر نیست
رزي27622 مدیر استارتر عضویت: 1390/07/15 تعداد پست: 538 مشکلم ایمه که شوهرم سال به سال باهام قهره .نمیخوام ناشکری خدا کنم ولی امکار همه زندگیم را قمار کردم ... هم اکنون به نام خدا هرچه هراس در من نابود میشود.زیرا میدانم قدرتی نیست که بتواند آزار برساند.چون فقط یک قدرت وجود دارد و آن خداست.
رزي27622 مدیر استارتر عضویت: 1390/07/15 تعداد پست: 538 هی صبر کردم خوب بشه..هر نلاشی کردم ...مرغش یه پا داره ..الکی مرغ میپزم میخوره ..بعدش میشینه فکرش میکنه فرداش میگه چرا از روز قبل بیرون نزاشنی یخش باز شه ؟ هیچ ایرادی از من نمیتونه بگیره از همه نظر از اون سر بودم فقط قدش بلند تر من هست . هم اکنون به نام خدا هرچه هراس در من نابود میشود.زیرا میدانم قدرتی نیست که بتواند آزار برساند.چون فقط یک قدرت وجود دارد و آن خداست.
رزي27622 مدیر استارتر عضویت: 1390/07/15 تعداد پست: 538 مثال زدم که بدونید چه گیرای الکی میده هم اکنون به نام خدا هرچه هراس در من نابود میشود.زیرا میدانم قدرتی نیست که بتواند آزار برساند.چون فقط یک قدرت وجود دارد و آن خداست.