2777
2789
عنوان

ترشی کلم بنفش

173 بازدید | 22 پست

بچه ها کلم بنفشو با هویج و سیر و آب و سرکه گذاشتم بجوشه که ترشی بشه ولی رنگش صورتی نشده چرا؟

بی رنگ شده کسی میدونه ؟

و اینکه چقدر باید بذارم رو گاز بمونه

کسی بلده بااین روش درسته کنه میشه بهم یاد بده

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

باید اول میزاشتی با نمک اب اضافیش دربیاد ولی دلیل صورتی شدنش فک کنم زمان میخاد بریز تو دبه بعد ی مدت رنگ پس میده

هرچی تو دلم حس کنم بهت میگم اگر بعضی وقتا. دیگه جواب سوالاتتون نمیدم بخاطر اینه که سردرد میگیرم یا خسته میشم شرمنده عزیزان

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

باسرکه قرمز باید درست کن

سرکه سیب ریختم من

اشتباهه اینطوری؟

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
باید اول میزاشتی با نمک اب اضافیش دربیاد ولی دلیل صورتی شدنش فک کنم زمان میخاد بریز تو دبه بعد ی م ...

نکردم این کارو

من اصلا نمیزارم بجوشه بد میشه اول کلم ک خوردمیکنم بعد بهش نمک میزنم بعد میریزم دبه سیرو فلفل تند هم ...

منم همونطور درست میکن م

هرچی تو دلم حس کنم بهت میگم اگر بعضی وقتا. دیگه جواب سوالاتتون نمیدم بخاطر اینه که سردرد میگیرم یا خسته میشم شرمنده عزیزان