2777
2789
عنوان

کفش خریدم

163 بازدید | 11 پست

بچه ها ۴تومن کفش نیوبالانس خریدم

دیگه توقع داشتم حداقل اصلم نباشه های کپی باشه

اوایل خیلی خوب بود

الآنم راحته ولی جدیدا پام توش بو میگیره و کفشه خیلی بو میده

خیلی ناراحتم

چیکار کنم به نظرتون

پام این مدلی نبود بوی انقدر شدید بگیره ولی اين طوریه که اگه کفشم رو جایی دربیارم بقیه متوجه میشن و در توانم نیست برم یه کفش دیگه بخرم چون واسه این همه پولم رو دادم

این جهان که نشد؛قرار ما جهان بعدی کنار حفره های ماه عزیز دلم.....

بوگیر بگیر بزن تو کفشت

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ ک فیکه

من عید فیک خریدم ۵ و نیم

اصلش بالای ۱۵ هست

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

داداشم چند سال پیش پودر بوگیر معمولی کفش گرفت خیلی تاثیر داشت دیگه پاش بو نمیداد

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه

سلام عزیزم اول اینکه بشورش

دوم کفیش رو اگر امکانش هست عوض کن

سوم میتونی توی جوراب زنانه پودر ماشین بریزی، بذاری توش که بوی خوب بگیره

چهارم جوش شیرین میتونی بریزی توی کفش، تکون بدی که به همه جاش بخوره و بذاری تو هوای آزاد

فردا صبح کفش رو قشنگ بتکون که جوش شیرینا بریزن

بعد بپوش

یک جوراب زاپاس هم ببر با خودت. که اگر جوش شیرین چسبید به جورابت، بتونی جوراب رو عوض کنی.

سلام عزیزم اول اینکه بشورشدوم کفیش رو اگر امکانش هست عوض کنسوم میتونی توی جوراب زنانه پودر ماشین بری ...

عزیزم خیلی ممنون

این جهان که نشد؛قرار ما جهان بعدی کنار حفره های ماه عزیز دلم.....