یاسمین_22 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 952 عنوان پسر دوست 92 بازدید | 12 پست با مامانم داشتیم حرف میزدیم بعد مامانم گفت مامانش پسر دوسته داداشمونو دوست داره بعد خواهرم گفت چرا منو دوست نداره فلان منم میخواستم بگم ول کن خدا دوستت داشته باشه که دیدم خدا خودش پسر دوسته ومردا وپسرارو بیشتر دوست دارهچقدر بده حتی از خدا هم ببری من تو این وضعم امروز | 00:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 99844 کی گفته خدا مردا رو بیشتر دوس دارع مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘
shuttered_soul عضویت: 1404/09/22 تعداد پست: 80 همون ۱۳ سالگی که فهمیدم ما پریود میشیم اونا نمیشن متوجه این قضیه شدم که حتی خدا دوسمون ندارهناعدالتی..
توتفرنگی_خانوم عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 1755 دیگه هر چیزیو ب خدا نبندید خواهشاکجا خدا گفته مردا رو بیشتر دوست داره یک ریسمان فکندی بردیم بر بلندی ،من درهوا معلق آن ریسمان گسسته.
یاسمین_22 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 952 کی گفته خدا مردا رو بیشتر دوس دارع با توجه با قرآن وقوانینمیدونم میخوای توجیه کنی ولی گوشم پره من دلایل خودمو دارم
یاسمین_22 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 952 دیگه هر چیزیو ب خدا نبندید خواهشاکجا خدا گفته مردا رو بیشتر دوست داره با توجه بابه حرفای قرآن وقوانینمیدونم میخوای توجیه کنی ولی گوشم پره من دلایل خودمو دارم
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 99844 با توجه با قرآن وقوانینمیدونم میخوای توجیه کنی ولی گوشم پره من دلایل خودمو دارم دیگه وقتی استدلالت اینه من چی بگم مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘
یاسمین_22 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 952 همون ۱۳ سالگی که فهمیدم ما پریود میشیم اونا نمیشن متوجه این قضیه شدم که حتی خدا دوسمون ندارهناعدالتی ... دقیقا این یه نمونشهگاهی میام باهاش دردودل کل کنم یاد این چیزا میافتم حالم بد میشه
shuttered_soul عضویت: 1404/09/22 تعداد پست: 80 دقیقا این یه نمونشهگاهی میام باهاش دردودل کل کنم یاد این چیزا میافتم حالم بد میشه وای دقیقامنم خیلی دلخورم ۱۳ سالگی به شدت افسرده شده بودمواقعا دوره بدی بودیهو از دبستان بری راهنمایی و حجم سنگین درسا و پریود و مشکل پیدا کردن با خانوادهدوران نحسیه واقعازن بودن واقعا خیلی سخت گذشتحدعقل به من
یاسمین_22 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 952 وای دقیقامنم خیلی دلخورم ۱۳ سالگی به شدت افسرده شده بودمواقعا دوره بدی بودیهو از دبستان بری راهنمایی ... اینکه همه حق وحقوقت دست مردا باشه برات تعیین تکلیف کنن اجازه زدنتو داشته باشن بچه ای که بابدبختی دنیا میاری صاحبش مردا باشن و...خیلی ناراحت کنندسخدا فقط مردارو دوست داره واقعا ازش سرد شدم اونم مثل بقیه زن ستیزه
shuttered_soul عضویت: 1404/09/22 تعداد پست: 80 اینکه همه حق وحقوقت دست مردا باشه برات تعیین تکلیف کنن اجازه زدنتو داشته باشن بچه ای که بابدبختی دنی ... یسری قانون ها که علیه زناست رو خود مردا نوشتن خدا بد نیست بنظرمانقدرم که از دین حرف میزنن بقول خودت ، تو سوره نساء ایه ۳۴ نوشته مرد اجازه داره بزنه زن روبنظرم واقعا قران چرته کلا اسلام چرتهعیب نداره اگه اونا زن ستیزن ماهم مرد ستیزیم
یاسمین_22 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 952 یسری قانون ها که علیه زناست رو خود مردا نوشتن خدا بد نیست بنظرمانقدرم که از دین حرف میزنن بقول خودت ... دیه وقتی قانون اینه مردستیزی ما به درد نمیخوره قانون طرف مردههمه اینارو خدا گفته پس مقصر اصلیه
shuttered_soul عضویت: 1404/09/22 تعداد پست: 80 دیه وقتی قانون اینه مردستیزی ما به درد نمیخوره قانون طرف مردههمه اینارو خدا گفته پس مقصر اصلیه حق میگی ولی خب خیلی جاها زنا قانون رو عوض کردنمتولد چندی؟