2777
2789
عنوان

فرزند شیرخشکی؟؟؟!!!

122 بازدید | 14 پست

سلام مامانای عزیز

یه سوال::کیا بچشونو عمدا و بدون هیچ دلیل موجهی شیرخشکی کردن؟؟؟

من اصلا دلم نمیخواس بچم شیرخشکی بشه اما شد،،،اصلا و ابدا سینه منو قبول نکرد😞😞😔😔خیلی بابت این موضوع ناراحت شدم..

اما اطرافم هستن آدمایی که الکی الکی بچشو شیرخشکی کردن درصورتیکه بچه راحت شیرخود مادر رو میخورد میگف اذیت بودم شبها بیدارشم سینه بدم دهن بچه؛؛؛؛اینجوری خودم راحت میخوابم باباشم بیدار میشه براش شیرخشک درست میکنه😐😐😐😐

میخواستم ببینم اینجام از این مامانها داریم؟؟؟؟؟

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم

بله من ولی نه برا راحتی افسردگی شدید داشتم الان شاید قضاوت شم ولی من ۳ ماه تمام نگاشم‌نکردم چه برسه شیر بدم 

ولی الان پشیمونم‌میگم ای کاش راه داش دوباره شیر داشتم منیکه همیشه ارزوی شیر دادن به بچمو داشتم‌نتونستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله من ولی نه برا راحتی افسردگی شدید داشتم الان شاید قضاوت شم ولی من ۳ ماه تمام نگاشم‌نکردم چه برسه ...

خیلیا بعد زایمان افسردگی میگیرن

شما دلیلت قابل قبوله..

از اون خانمی تعجب میکنم که فقط بخاطر راحت خوابیدنش بچشو شیرخشکی میکنه..

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
خب شیرمادر بخوره بهتره  ولی خب بعضی ها نمیتونن مثل خودم  میدوشیدم شیرم و نمیدونستم خشک م ...

منم میدوشیدم 

ولی هنوز کنار نیومدم الان که 6 ماهشه

هنوز بعضی وقتا بخاطرش گریه میکنم😢😢

خیلیا بعد زایمان افسردگی میگیرن شما دلیلت قابل قبوله.. از اون خانمی تعجب میکنم که فقط بخاطر راحت خ ...

دقیقا میدونم منم خیلی ناراحت میشم  

وقتی میبینم   البته یه سری هام دوست دارن بچه زود تپل شه شب ها شیرخشک میدن  

دقیقا میدونم منم خیلی ناراحت میشم   وقتی میبینم   البته یه سری هام دوست دارن بچه زود تپل ...

جالب اینجاس پسر منم تپل هم نمیشه وزن تولدش 3300 بود الان با گذشت 6 ماه و شیرخشکی بودنش شده 6300...

اصلا وزن درستی هم نمیگیره

منم میدوشیدم  ولی هنوز کنار نیومدم الان که 6 ماهشه هنوز بعضی وقتا بخاطرش گریه میکنم😢😢

حالت رو میفهمم یه حس جدایی انگار از قلبت چیزی کنده شده.  ولی خب چاره ای نداشتی عزیزم از قصد که نبوده . من دخترم رو تازه از شیر گرفتم این حس بد رو دارم 

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....
بله من ولی نه برا راحتی افسردگی شدید داشتم الان شاید قضاوت شم ولی من ۳ ماه تمام نگاشم‌نکردم چه برسه ...

الهییی. غصه نخور. بعضی اوقات شرایط دست خود آدم نیست. من سر دخترم مامانم سرطان گرفت. انقدر حال روحیم خراب شده بود که شیرم خشک شد مدام هم دنبال کارای مامانم بودم چون کسی دیگه نبود که مامانمو ببره دکتر بیاره. الان دلم برای کوچیکیای دخترم تنگ شده تا ۶ ماهگیش هیچی یادم نمیاد. خیلی ناراحتم 

جالب اینجاس پسر منم تپل هم نمیشه وزن تولدش 3300 بود الان با گذشت 6 ماه و شیرخشکی بودنش شده 6300... ...

شیر خشک چی میدی ؟ 

پسرمن یک کیلو دنیا اومد 

دکترش شیرخشک سیمیلاک نعوشور داد از همه شیرا قوی تره  برای نوزاد نارس یا کم وزن تا یک سالگی  

دیگه نمیخواد عوض کنی 

ولی گرون تره ۴۵

کمیابم هست اگه میتونی این و بده بذار تپل شه عالیه برای وزن گیری  کلا شیرخشک معروفی به وزن گیری 

حالت رو میفهمم یه حس جدایی انگار از قلبت چیزی کنده شده.  ولی خب چاره ای نداشتی عزیزم از قصد که ...

واقعا..

تازه فکرمیکنم پسرم منو بعنوان مادرش قبول نداشته که شیرمو نخورده😢😢

همش فکرمیکنم اصلا دوستم نداره😢😢

شیر خشک چی میدی ؟  پسرمن یک کیلو دنیا اومد  دکترش شیرخشک سیمیلاک نعوشور داد از همه شیرا ...

4 بار عوض کردم

نان و ببلاک بهش نساخت

بعد آپتامیل دادم وزنگیری نداش

دکترش گف بیومیل بده؛؛؛دادم که خداروشکر تازه یه کم بهترشده

ببینم پیدا میکنم این شیرخشک رو