پاییزجنوبی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 103 عنوان خستم بخدا 81 بازدید | 4 پست انقدقققققددددب پوستم میرسمهرچی بیشترر میرسمو وسله میگییرم براششبدترهخستم بخدااع دیگپره جوشلکمنافذزیر چشمام سیااااه امروز | 00:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزجنوبی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 103 باید بری دکتر دکتر داروهای میدهکوابسته میکنه پوست روو باید همیییشهه بزنیاگریروزنزنی افتضااح تر از قببل مییشه
mahsa_radmehr عضویت: 1404/11/11 تعداد پست: 1346 دکتر داروهای میدهکوابسته میکنه پوست رو و باید همیییشهه بزنی اگریروزنزنی افتضااح تر از قببل مییشه کی این ذهنیت غلطو بهت داده ؟ من ۲ سال پیش رفتم پوستم افتضاح بود ۱ ماه قرص خوردم هنوزم هر کی میبینتم میگه چجوری پوستت انقد خوبه
پاییزجنوبی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 103 کی این ذهنیت غلطو بهت داده ؟ من ۲ سال پیش رفتم پوستم افتضاح بود ۱ ماه قرص خوردم هنوزم هر کی میبینتم ... خودم امتحانش کردم عزیزم کسی بهم باور و ذهنیتنداادراکوتان داد؟؟منبا قرص مخاالفمفقط وسیلهای پوستیکاونم از نوع داروییش وابستهمیکنه پوستووو بشدددتپیش کدووم دکتر رفتینو هم یادتوونهع؟
mahsa_radmehr عضویت: 1404/11/11 تعداد پست: 1346 خودم امتحانش کردم عزیزم کسی بهم باور و ذهنیتندااد راکوتان داد؟؟ منبا قرص مخاالفم فقط وسیلهای پوست ... بله من راکوتان خوردمدکتر فرج زاده کرجدیگه اینکه مخالفی بحثش فرق داره