2777
2789
عنوان

بهترین روزم🥹❤️

119 بازدید | 5 پست

امروز بهترین روزم بود

خدایاشکرت

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰میخام پیشرفت هامو توی هر دوره ای بگم اینجا تا بعدا از دیدنش ذوق کنم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

کاش دلیلش رو هم بگی...خداروشکر

مرسی عزیزم

نگفتم چون یه چندتا قبلا تاپیک دیدم راجب کسایی ک میگفتن بقیه وقتی از اتفاقای خوبشون میگن ناراحت میشیم و دلمون میگیره

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰میخام پیشرفت هامو توی هر دوره ای بگم اینجا تا بعدا از دیدنش ذوق کنم

مرسی عزیزم نگفتم چون یه چندتا قبلا تاپیک دیدم راجب کسایی ک میگفتن بقیه وقتی از اتفاقای خوبشون میگن ن ...

نه اتفاقا باید گفته بشه،تا همه انرژی بگیریم،و به زندگی امیدوار بشیم،مردیم از بس ناراحتی و اندوه دیدیم.

بعضیا کارهای خوبشونو پنهان میکنند،میگن اگه علنی بشه،شاید ریا باشه،ولی یه نفر می گفت اتفاقا خیرات و کارهای نیک باید گفته بشه،تا یه فرهنگ سازی بشه و مردم تشویق شن.