2777
2789
عنوان

بیاین دلداریم بدین

216 بازدید | 15 پست

با مامانم دعوام شد .چند روزی بود خیلی بهم گیر میداد حرفای ی ماه پیشو پیش میکشیک ک چرا فلان کارو نکردی و خیلی چیزای دیگه د صورتی ک اصلا با اون یکی خواهرام دعوا نمیکنه ..برعکس خیلی ام هواشونو داره.ک امروزم پیش بابام یهو جیغ کشید و منو دعوا کرد منم ک امروز از دست شدهر قومش کلافه بودم خودم پری و عصبیو افسرده یهو کنترلنو از دست دادم بهش گفتم ذلیل بشی ...الان خیلی ناراحتم 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرف بدی زدی😔😖😔

اره میدونم ..الاتم خیلی پشیمونم ..خودشم ناراحت شد گفت اصلا ازت انتظار نداشتم ..بهدا خیلی دیگه ناراحتم کرد و منم از کوره در رفتم

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

آخی عزیزم ناراحت نباش

برو ازش عذرخوهی کن و ببوسش تا از دلش در بیاد و خودتم از عذاب وجدان خلاص شی.

شاید زیاد دم پَرشی که بهت گیر میده.

یه کم فاصله تو باهاش حفظ کن تا حرمتها شکسته نشه.

ی ذره دور باش تا قدرتو بدونه و عزیز بمونی.

🌹

ای وای 

فردا  یه کادو و شاخه گل بگیر  برو  از دلش دربیار

خدانکنه دل والدین بشکنه  زندگی ادم زندگی نمیشه دیگه   بهش بگو عصبانی بودم  یه چیزی گفتم  و غلط کردم و  خلاصه  هرجور شده  از دلش دربیار

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
آخی عزیزم ناراحت نباش برو ازش عذرخوهی کن و ببوسش تا از دلش در بیاد و خودتم از عذاب وجدان خلاص شی. ...

اره خودمم همین فکرو میکنم ..باور کن در مقایسه با خواهرام بیشترم بهش میرسم ولی فک کنم چون زیاد میرم اینطوره ..

ای وای  فردا  یه کادو و شاخه گل بگیر  برو  از دلش دربیار خدانکنه دل والدین بشک ...

حالم خیلی بده ..سردرد گرفتم دارم منفجر میشم .. 

حالم خیلی بده ..سردرد گرفتم دارم منفجر میشم .. 

الان  اگه خونه خودتی زنگ  بزن  بهش

سعی کن رابطه تو با مادرت خوب کنی  دوست و فامیل  جای مادر رو نمیگیره  برا ادم

اره خودمم همین فکرو میکنم ..باور کن در مقایسه با خواهرام بیشترم بهش میرسم ولی فک کنم چون زیاد میرم ا ...

وقتی خیلی میری پیشش و بهش میرسی  مادرت هم بهت گیر میده  از روی خیر خواهی هست و احساس صمیمت می کنه  باهات  با این دید نگاه کن

شاید  رویی نداره به خواهرات گیر بده و  از اونا مثل تو توقع نداره    ادم هرچی عزیزتر باشه  بیشتر  اینجور حرفهارو میشنوه

الان  اگه خونه خودتی زنگ  بزن  بهش سعی کن رابطه تو با مادرت خوب کنی  دوست و فام ...

اره والا خودمم میدونم بخدا مامان و بابامو بیشتر از همه دوس دارم  ولی نمیدونم جرا اینجوری گفتم .اصلا اون لحظه فک نکردم حرف بدیه یهو گفتم