2777
2789
شما گین آپو استفاده کردین؟

اره عزیزم چاق ک نشدم هیچ تازه مریض هم شدم تنها قرصی ک جواب داد واقعان اپل بود و لاغر هم نشدم ولی خب دیگ نگرفتم گفتند عوارض داره ♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بیماری؟ من میگرن دارم از قبل

معده درد پوکی استخوان دیگ وقتی نخوردم بهتر شدم اگ از این قرصا استفاده کنی کنارش هم کلی مریضی میگیری خدایی نکرده پس نخور

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

۹روز کمه🥲😂

باشه همون ۹ روز هم بخدا اذیت میشی تازه کی گفته این قرصا ۹ روزه آدم رو چاق میکنه

حتی با ۹روز مصرف؟

خب فرض دو یا سه کیلو اضافه کنی

این وزن فقط آب و نمکه که در عضله حبس میشه

بعد از قطع دارو سریع این آب از بدن توسط ادرار دفع میشه و چون پوست باز شده و کش اومده وقتی که این آب

از بدن خارج میشه پوست چروک میشه و این فقط

یکی از عوارض این دارو هست

چون دارای کورتون هست تا دو ماه کلسیم از بدن

خارج میشه و ریزش مو که دیگه هیچ وقت اون مقدار مو

بر نمی گرده و پوکی استخوان و خرابی دندان

و حالت عصبی و از بین رفتن حس جنسی به صورت موقت

و........