2777
2789
عنوان

چند تا کیف دارین

150 بازدید | 23 پست

چند تا کیف دارین؟ چه رنگایی؟ چه مدلایی؟

من تا یه سال پیش فقط کیف دوشی کوچیک داشتم

پارسال تصمیم گرفتم بزرگم بخرم امروز یه زنونه بزرگ و یه کوله هم سفارش دادم اینترنتی

از وقتی بزرگ گرفتم خیلی خوبه قبلا فقط گوشی و کارت میتونستم بزارم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد بالای بیست سی تا

مبارکت گلم

بعد شوهر من میگه تو اسراف میکنی😒😒

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
پنج تا ولی دخترام فک کنم بالای سی چهل تا دارن.. هی جمع میکنم میدم بیرون دوباره میخرن

عزیزم

ماشالا

دوتا کوله دارم یکی بزرگه یکی کوچیک مینیه

یدونه کیف پشمی دارم

دوتا کیف اسپرت دارم

یدونه کیف دوشی دارم

یدونه مدل دایره دارم

یدونه مخصوص عروسی دارم قرمزه

و...

۱۰ تا هم مخصوص بازار

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

دوتا کوله دارم یکی بزرگه یکی کوچیک مینیهیدونه کیف پشمی دارمدوتا کیف اسپرت دارمیدونه کیف دوشی دارمیدو ...

ایول جنست تکمیله از لحاظ مدل

عزیزمماشالا

اصلا یجوری شدن همه براشون کیف کادو میخرن.. الان که بزرگ شدن بچه بودن کیف میدیدن کف پاساژ مینشستن تا براشون بخریم.. چند سال پیش اون موقع که احدی نمیدونست چمدون بچگانه چیه اینا تو کیش دیدن و خریدن ..

برای سلامتی مادرم به صلوات بفرستید ♥️

۶تا که یکیش مجلسیه فقطم یدونشو استفاده میکنم بقیه افتاده یه گوشه

مثمن

منم قفلی میزنم رو یکی

پنج تا دارم ولی فعلا رو یکیش قفلی زدم تا له نشه دست از سرش برنمیدارم😂

منم همینطوررم🤣