2777
2789
عنوان

اکسا برمیگردن

322 بازدید | 24 پست

شما اکستون برگشت ؟ چیکار کردین تعریف کنین حوصلم سر رفت

من هر کی بهم خورد برگشت اما من دیگه از چشمم افتاده بود الان فکر کردم شاید باید فرصت میدادم تو اردواجم حتی قهر میکنند میرن از خونه

اکس ندارم

ولی کراشم پیشنهاد داده بهم

بین خوشحالی و ناراحتی گیر کردم

هنرجوی طراحی لباس هستم🙋‍♀️🌱عاشق تکواندو 🤼‍♂️بزرگترین آرزوم مستقل شدنه و براش تلاش میکنم💕یه صلوات میفرستی برام؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاره

ولی کسی که یه بار رفته دیگه نباید بهش اجازه برگشت داد

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اکس ندارمولی کراشم پیشنهاد داده بهم بین خوشحالی و ناراحتی گیر کردم

وای منم ۶ ماه پیش تو این وضع بودم از ی طرفم خوشحال از ی طرفم است س ک نکنه نشه کلی ذوق کردم ی مدت واقعا حس ملکه داشتم. اما در لحظه خراب شد

وای منم ۶ ماه پیش تو این وضع بودم از ی طرفم خوشحال از ی طرفم است س ک نکنه نشه کلی ذوق کردم ی مدت وا ...

خیلی حس عجیب و بدیه

نمیدونم چیکار کنم میشه تاپیک اخرمو بخونی

هنرجوی طراحی لباس هستم🙋‍♀️🌱عاشق تکواندو 🤼‍♂️بزرگترین آرزوم مستقل شدنه و براش تلاش میکنم💕یه صلوات میفرستی برام؟

من اکسم برگشت هی دیدم از صد جا پیام میده هی جواب ندادم اصلن ابدا هی بلاک کردم دیدم اینور بلاک اون ور پیام میده دیدی برنامه تل بلاک بود روبیکا پیام میداد بعد خلاصه برگشت گفت من عاشقتم عزیزم حسم تغییر نکرده من اسمت رو زندکیم سیو کردم 😂😂😂 گفتم بهش فقط اومدم بگم انقدر کنه نباش دیگ هیچ جا بهم پیام نده داشت تایپ میکرد بلاکش کردم🤣🤣🤣

خودش رفت؟ یا تو کات کرده بودی چیکار کردی بعدش

بار اول اون رفت اوایل اشناییمون بود که خیلی اخلاقای بدی داشتم و حق میدم بهش

بار دوم من رفتم

هیچی پیام داد حرف زدیم برگشت

آرامش است عاقبت اضطراب ها...

بار اول اون رفت اوایل اشناییمون بود که خیلی اخلاقای بدی داشتم و حق میدم بهشبار دوم من رفتم هیچی پیام ...

یعنی قبول کردی دوباره رابژه رو ادامه دادین؟ و اوکی شدین باهم ؟

اکس ندارمولی کراشم پیشنهاد داده بهم بین خوشحالی و ناراحتی گیر کردم

چیکار کنم منم کراشم پیشنهاد بده

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶