2777
2789
واسه منم خیلی خیلی سخت بود چون خانواده ام ی جوری از بچگی تو سرم کرده بودن که انگار اینکار گناهه خیلی ...

وای اخی عزیزم

من خودم خجالتیم و میترسم اینده مشکل پیش بیاد

شکر خدا خوشبخت باشی همیشه عزیزدلم

قوی🤍💫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🥲مثلا من خیلی حساسم بدنم یا دهنم بو ندهولی خب صبحا بلاخره معده خالی و...کنارش بیدار شم خیلی بده خجا ...

ببین تو انسانی دست خودتم نیست که یک دوست داشتم مشکل شما رو داشت صبح قبل از اینکه شوهرش بیدار بشه پا میشد مسواک میزد هر روز دوش میگرفت میترسید بو بگیره الان عادی شده میگه چقدر من دیوونه بودم 🤣عزیزم اینا مهم نیست بخدا

🦁🌞کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻)

اعتماد به نفسم ندارم رو هیکلممیترسم خوشش نیاد

اعتماد بنفس نداشتن تو زندگی مشترک بدترین چیزه واسه دختر.

ببین خیلی چیزایی که ما خودمونو سرش اذیت میکنیم اکثر مواقع پسرا بهش توجه نکردن یا حتی خیلی هم ما به چشمشون بدون نقص بنظر میایم ، ولی همینکه تو یه ایراد از خودت بگیری جلوش ، هیچوقت یادش نمیره و همون مورد تو ذهنش پررنگ میشه و اونموقع فقط چشمش میره دنبال ایراد پیدا کردن ازت

بشدت اعتماد بنفستو ببر بالا

اعتماد بنفس نداشتن تو زندگی مشترک بدترین چیزه واسه دختر.ببین خیلی چیزایی که ما خودمونو سرش اذیت میکن ...

چیزی که نمیگم ولی خب من خیلیییی شدید لاغرم

هیچی باسن و سینه ندارم

میبرم بالا اعتماد به نفسمو ولی بعدش میگم خب هرکی باشه اینطوری نمیپسنده

قوی🤍💫

چیزی که نمیگم ولی خب من خیلیییی شدید لاغرمهیچی باسن و سینه ندارممیبرم بالا اعتماد به نفسمو ولی بعدش ...

چیز حل نشدنی که نیست عزیزم

برو باشگاه رژیم چاقی بگیر

آره گفتم حواست باشه یوقت جلوش نقصی از خودت نگیری

چیزی که نمیگم ولی خب من خیلیییی شدید لاغرمهیچی باسن و سینه ندارممیبرم بالا اعتماد به نفسمو ولی بعدش ...

من پیش مشاور رفتم

گفت خیالت راحت

چون اون زمان پسرها آنقدر درگیر این هستن که خودشون در نظر طرفشون چطور هستن و در تلاش که بهترین خودشون رو ارائه بدن

اصلا به هیکل شما توجه ایرادی نمیکنن

حالا بزار یه چیزی واست تعریف کنم

من اصلا اعتماد به نفس نداشتم

اینکه مبادا عطرم خوب نباشه یا تند تند دستشویی میرفتم خودم رو میشستم و خیلی کارهای مسخره عجیب

یعنی مسخره ترین جاهای بدنم رو هم اسپری میزدم

ولی الان به جایی رسیدم که الان پام شکسته و جراحی کردم

منتظر میشم شوهرم بیاد منو حموم کنه یا ببخشید دستشویی که نمیتونم برم اون میاد واسم لگن میزاره

اینجور بت بگم که آنقدری که اون خجالت میکشه من نه،