2821
2789
عنوان

اسکوبار

88 بازدید | 10 پست

خیلی مرد بزرگی بود مبلغ زیادی رو برای صلح بین المللی خرج کرد کلی نهاد فرهنگی آموزشی تاسیس کرد همه اون پول ها رو به جامعه پس داد دیگه چرا اسمش بد در رفته این مرد بزرگی بود

الهم صلی علی محمد و آل محمد والعجل فرجهم

چون تجارت مواد مخدر سرمایه ساختن روی جسد آدم هاست

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چون تجارت مواد مخدر سرمایه ساختن روی جسد آدم هاست

اتفاقا کتابشو بخونید انگار حواب سوال شما رو داده نوشته بود اصلا من معتقدم که چگونگی خرج کردن پول مهمتر از چگونگی به دست آوردن آن است خدا وکیلی راست میگه مقایسه کنی با بعضی از حکمرانان حرفش حقه

اتفاقا کتابشو بخونید انگار حواب سوال شما رو داده نوشته بود اصلا من معتقدم که چگونگی خرج کردن پول مهم ...

من با دیگران مقایسه نمیکنم

در مورد ایشون هم زیاد خوندم

من با اصول انسانیت مقایسه میکنم

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

من با دیگران مقایسه نمیکنمدر مورد ایشون هم زیاد خوندممن با اصول انسانیت مقایسه میکنم

ما نمیتونیم یه نفر رو صرفاً بر اساس نیت نهاییش قضاوت کنیم،اتفاقا باید کل زنجیره عملش رو بررسی کنیم ، درسته که بزرگ بودن ایشون در بخشش، نتونست ظلمی که در بخش تولید جریان داشت روبهطور کامل پاک کند اما باید دیدمون رو بهتر کنیم این همون چیزیه که قضاوت درباره ایشون رو تا این حد پیچیده میکند

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز