artagol مدیر استارتر عضویت: 1403/11/10 تعداد پست: 615 عنوان همه میگن 🌸🌸💜💜 68 بازدید | 6 پست دعای نی نی سایتی ها خیلی گیراسمیشه دعا کنید زودتر پول طلب شوهرمو بهش بدن و شوهرم به من پول بده دندونام درست کنم و یه خواسته دیگه هم دارم خدا یه دختر سالم و خوشگل بهم بده هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم 🌸 🌸 🌸 💜 💜🌸 هیچ چیز همیشگی نیست 🌸💜 دیروز | 22:54 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92227 سوره واقعه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
دوردونه_10 عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 973 منم دعا کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🙏🏻 ی آلوی شیرینم🎀
asmooo عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 171 من دعا کردم عزیزمصلوات نیاز نیست فعلا بیا تاپیک اخرم میفهمیشاید گره ای از مشکلت باز شد
نوجوانک عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 658 منم دعا کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🙏🏻 الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل قزجهم
دوردونه_10 عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 973 الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل قزجهم 🥰😘😘 ی آلوی شیرینم🎀