2777
2789
عنوان

فیلر چانه

75 بازدید | 14 پست

سلام ب همه گی کسایی ک تجربشو داشتن لطفا بیان

من ۳ روز پیش فیلر چانه تزریق کردم ۱ سی سی ار همون لحظه انداره ی لکه کوچیک کبود شد یکم پر رنگ تر شد درد نداشتم ولی امروز احساس درد و سنگینی دارم

خیلییییی هم سفت شده چونم

شدید استرس دارم ممکنه عفونت باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا احتمالش کمه من هنوز بعد چند ماه دست میزنم هم حالت سفتی داره هم درد میکنه فشاز بدم طبیعیه

واقعا؟الان ۳ روز شده توش یهو میسوزه میگیره گز گز میکنه نمیدونم

سلام خوبی؟ منم چونه زدم چونم میخاره و درد دارم خیلی

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
سلام عزیزم منم اولین بار ک تزریق کردم خارش شدید گرفتم طبیعیه تا یکی دو هفته

اخخه من سه دفه قبل اصلا چونم نمیخارید راستش نگران شدم چرا میخارع

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
اخخه من سه دفه قبل اصلا چونم نمیخارید راستش نگران شدم چرا میخارع

همون فیلر قبلی زدی؟همونجا تزریق کردی؟اگ همونجا زدی ک دیگ نگرانی نداره ولی زنگ بزن ازش بپرس

منم دو دفعه اول اصلا کبود نشدم این دفعه شدم

ولی نگران نباش

همون فیلر قبلی زدی؟همونجا تزریق کردی؟اگ همونجا زدی ک دیگ نگرانی نداره ولی زنگ بزن ازش بپرس منم دو دف ...

اوهوم همونجا و همون برند الان اوکی شدم دردمم خیلی کمتر شده

خداروشکرميگما عزیزم شما ام ی حس سنگینی و کشیدگی داری داخل چونت؟

اولین بار چون زیاد زده بودم اره اینجوری بود ، ولی الان نه ۵ سیسی تا الان زدم دفه اول دو سیسی بعدشم هربار ی سیسی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز