2777
2789
عنوان

فردا عقدمه ✨️🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 47 پست

مبارکه انشالله بهترین براتون اتفاق بیفته ❤️❤️❤️

مهریه تون چقدره؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه عزیزدلم انشالله که زندگی ای سرشار از خوشی و سلامتی و برکت داشته باشین.

میگن سرعقد هردعایی کنین مستجاب میشه لطفا برای خوشبختی عاقبت بخیر همه جوونا دعا کن

عزیزم الهی سپید بخت بشی از این خواهر کوچیکت یادگاری داشته باش اسرافی توی محبت به اطرافیان جدید نداشته باشی تا وقتی کاملا شناخت پیدا میکنی

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
به به روز ولنتاین💘✨️چه قشنگ خوشبخت ترین باشید همیشه🎀✨️

مرسییییییییی با اروزی بهترینا برای شما

یجوری دوستم داشته باش که انگار من کبابم وتو لر💍💍... اکانت دارای دو کاربره

خوشبخت ترین بشی به حق صاحب این روز 🤍

همینجوری یه صلوات بدین ، اون دنیا نیازتون میشه :) اونایی که اخبارشون و منابعشون واطلاعاتشون اینترنشنال و بی بی سی هست منو ریپ نزنن حوصله آدمای ای کیو پایین رو ندارم ...

مبارکه عزیزم

خیلی نرو خونشون توی دوره عقد بی دعوت اصلا نرو، رفتی لباس راحتی نپوش مثل مهمون برو

بهمه احترام بذار نشون بده صمیمی هستی ولی صمیمی نباش ، درموردخانوادت نگو ، رازهاتو نگو

باکسی درنیفت حرف باخانوادش شد به شوهرت نگو همونلحظه جواب مودبانه ولی مقتدر بده تمام ،به شوهرت بگی جبهه میگیره بهرحال اونا از خونش هستن

اگرم خواستی گله کنی مثلا بگو خواهرت خیلی حالش خوب نبودا نگرانش شدم ، نمیدونم جرا اونطوری حرف زد ،اتفاقی براش نیفتاده باشه

موقع حرف زدن خیلی حواست چیزی از دهنت نپره که مثلا فلانی اینو گفته بودا حتی اگه مهم هم نباشه میگن خبرچینه

هرچی خواستی بگوبهت بدن خودت نرو سرکابینت و یخچال و کشوها

جای چیزی روهم ندونی واسه خودت بهتره

باپسرا و مردای فامیلشون فقط سلام خداحافظ

سعی زیادی نکن تودلشون جابشی خودت باش ، قیافه هم نگیر

همیشه یجوری حرف بزن رفتارکن که باهات رودرباسی داشته باشن روشون نشه بهت حرفی بزنن

خونشون رفتی آشپزی کارزیادی نکن درحدسفره چیدن

ازهمین اول پول ماهانه بگیر هرطور پیش بگیری همونطورپیش میره

سعی نکن صدتوبذاری یا مثلا باپول دادن و کادوهای زیادو ازخودگذشتی خودتو تودل شوهرت جاکنی بدتر سبک میشی

کادوهای کوچیک ساده بده

مبارکه عزیزمخیلی نرو خونشون توی دوره عقد بی دعوت اصلا نرو، رفتی لباس راحتی نپوش مثل مهمون بروبهمه اح ...

هروقت شوهرت لب تر کرد آماده نشو ، بار دوم یا سوم قبول کن همیشه دردسترس نباش مشغول باش مثلا وقت نداری،مثلا اگع برنامه ای ازقبل داشتی بخاطرش کنسل نکن وگرنه بجای اینکه اون دلش تنگ بشه دنبالت بیفته توباید همش ازش بخوای بیادسمتت

اومد دنبالت بذار دو دقیقه دم درمنتظرباشه باعجله نپر بیرون

بحث هاتون رو به خانواده ها بهیچ وجه نگو ، هیچکس نمیتونه کمک کنه بدترمیشه. دعواهم داشتین جلوی اونابخندین باهم و اینو عادتش بده

تودعواها بهیچ وجه به شوهرت بی احترامی تهدید نکن اصلا فراموش نمیشه، تودعوا هیچوقت حرف طلاق و مهریه نزن عادی میشه دیگه جدیت نمیگیره

خونتون میاد خیلی احترام بذارین بعدا نگه میومدم اونجاتحویلم نمیگرفتین، هیچوقت ازخونتون نرونش

درخواست هاتومستقیم بگو . اگه خوراکی،، گل دلت خواست بگو داری میای بگیر منتظرنباش، کمکم خودش عادت میکنه میگیره

یچیز ضروری رو یادش رفت نگو اشکال نداره قربووونت برم. بگو خیلی ضروریه برو بگیر بیا دفعه بعدیادش نمیره بخاطر زحمتش

تشکر فراوون یادت نره توی هرموردی که برات انجام میده

ظریف و خانمانه رفتارکن ، مثلا یکاری برات سخته نیاز نیست زور بزنی ازش بخواه مردا دوس دارن حمایت کنن زورشونو نشون بدن بعد بگو وااااییی چه زوری داری ، همش از مردونگیش از اندامش از اخلاقش حمایتهاش امنیتی که میده تعریف کن ، ازهرچی تعریف کنی ارتقاپیدامیکنه بیشتر، ازهرجی ایرادبگیری توی اون مورد بدترمیشه

نگومن همه چی میخورم بابا خودمونیم دیگه، هرچی باشه میپوشم ، هرکاری بگی میکنم، خودم میتونم از روی جوب میپرم میرم،خودم درشو بازمیکنم ،من خودم میرم نون میگیرم بابا ،مردونه حرف نزن میخندی نذار آخرین دندونتم ببینه😂 یکم ناز داشته باش

حدومرزهاتو خوردخورد توی موقعیتش بهش بگو ولی براش یچیز رو قانون نکن ، قفل نکن روی یه موضوعی چون بدترمیشن مردا، فکرمیکنن اگه گوش کنن مردونگی شون زیرسوال میره خیرسرشون

رابطه دوره عقد: معمولا عروسی دیرتر میفته، تاریخ عروسی رو ازهمین اول مشخص کنین

کاراگاه بازی درنیار . ولی نشونه ها روهم نادیده نگیر....

به کم قانع نباش ولی بیشتر از حد توانشم نخواه

ازالان عادت بده هرجامیرین به هم خبر بدین ، بدون هم توی مهمونی ها شرکت نکنین

بذار پس اندازکردنتو ببینه ، بیشتر تشویق میشه بهت پول بده

نواربهداشتی نذار ببینه تصورش از بدنت بهمون شکل توذهنش میمونه :به گفته یه روانشناس ،

مریض شدنی حتما زنگ بزن بیاد ببرت دکتر ولی الکی ادای مریض درنیار توذهنش همش کسل و مریض میمونی ولی گاهی نیازه

شب بخیر صبح بخیر مداوم. وقتی پیششم نیستی صبح بیدارشدنی اولین نفرمیای توذهنش و شب موقع خواب توذهنشی

هرروز دوش بگیر ،شیو کن مسواک مام اسپری لباس تمیز

کارای تمیزکاریتو جلوش نکن

ولی جلوش کرم بزن بخودت برس بدونه به خودت میرسی ارزش قائلی

همیشه یه کوچولو آرایش داشته باش

ظرف با دستکش بشور بعد دستتو کرم بزن

ازخودت تعریف کن یه کوچولو چه خانمی داری چه اندامی دارم🤭

فردیت خودتو حفظ کن،زیاد وابستش نباش مثلا رفت بخوابه سریع تی وی خاموش نکن دنبالش ندو ، یکم بشین بعد برو ،

سعی کن باهم برید خریدعادت کنه

کارهای شخصی شو به هییییچ وجه انجام نده عادت میکنه، مثلا حموم رفتنی خودش لوازمشو حاضرکنه ، همه رو یجای بخصوص بذار هربارگفت بگو همونجاست من دستم بنده مشغول باش نتونی بری بهش بدی خودش برداره

عادت بده هرچی برداشت تمیز دوباره سرجاش بذاره

کامل گفتم 😂 دیگه چی میخوای

موفق باشی 😄

هروقت شوهرت لب تر کرد آماده نشو ، بار دوم یا سوم قبول کن همیشه دردسترس نباش مشغول باش مثلا وقت ندار ...

خیلیییییی بدردم خورد خدا خیرت بده❤️🥺

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉
مبارکه عزیزمخیلی نرو خونشون توی دوره عقد بی دعوت اصلا نرو، رفتی لباس راحتی نپوش مثل مهمون بروبهمه اح ...

من ازدواج نکردم در شرفش هم نیستم ولی خیلی کاربردی بود ممنون ذخیره میکنم اگر قسمتی شد حتما استفاده کنم😘❤️🙏