2777
2789
عنوان

دوران عقد 😶🤦🏻‍♀️

188 بازدید | 7 پست

سلام من پنج ماه عقد کردم بعد الان نامزدم سر چیزای کوچیک میگ تو زود ناراحت میشی تو حرف بدی به من زدی قهر کرده و جوابمو نمیده بعد بهش میگم قهر کردی میگ ن قهر نیستم میگم پس چرا جواب نمیدی میگ چون گذاشتم تنها باشی تا به حرفایی ک بهم زدی فک کنی الان چهارده روز ن زنگ زده ن من زنگ زدم نمیدونم چکار کنم واقعاً 🤦🏻♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن بابا

معلومه قهر کرده رفتی سراغش و ازش پرسیدی عادت کرده

باید این عادتش رو از سرش بندازی

نترس قحطی ادم نیست

رهاش کن بزار درست شد که شد نشد تو محکم بگیر و بگو نمیتونی با اینطور مرد ادامه بدی

۱۴ رور به چه حرفی باید فکر میکردی بگو ما هم کمکت فکر کنیم

ببین همه چیز از اونجا شروع شد ک من رفتم خونشون ی هفته چون ما راهمون خیلی دوره من زاهدان زندگی میکنم نامزدم گرگان بعد ک اومدم خونمون اخلاقش عوض شد گفت این حرفو نزن با من خوب حرف بزن خیلی حرفای دیگ الانم میگ به همون حرفا فک کنم ( ناراحتم نشم_ این ک بهش گفتم یکم فک کن بعد هر حرفی رو بهم بزن بهش برخورده و خیلی حرف دیگه)

ولش کن بابا معلومه قهر کرده رفتی سراغش و ازش پرسیدی عادت کرده باید این عادتش رو از سرش بندازی نتر ...

منم همینو گفتم گفتم واقعاً این رفتار زشته من از آینده ای ک قرارع کنار هم باشیم میترسم اگ واقعا اخلاقت اینطوریه گفتم نمیتونم زندگی کنم باهات الان سر همین میگ چرا این حرفو بهم زدی فردا روز من اگ مشکلی داشته باشم تو میزاری میری میگ فک کن به همین حرفت ۱۴ روز 🙄😶