چیزی ک خودت سی ن تومن بدی نمی ارزه من ک دلم نمیاد بدم همش الکیه کلاهبرداری
دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من عضو نیستم ولی چندتا تاپیک همینجا خوندم که هیچکس راضی نبود و میگفتن کلاهبرداریه.
مثل اینکه پول میدی عضو میشی. بعد یه سری جنس واسه فروش دارن شما باید بازاریابی کنی ولی قیمتایی که برای فروش اجناس گذاشتن خیلی بالاست. اینارو اینجا خوندم
اقا حانما کلاه برداریه یکم توجه کنید چرا از مراحل کارشون نمیکن بابا اولا هیجی نمیگفتن فقز میگفتن 3 ساعتی کار کن پول در بیار بعد گفتن کلاه برداذیه 30تومن میگیرن بعد دیگ اصلا نمیتونی حتی وارد سایت بشی.بعد ک دیدن هیچ کس نمیره گفتن 30چ تومن میدی اینهمه پول میگیری برید نگا کنید اینهنه ادم رفتن پولیک بعد فقط پولشون رفته بابا مگ.مردم دیوونه هستن ب کسی پول یا مفت بدن نرید نکنید