2777
2789
عنوان

خیانت

95 بازدید | 14 پست

سلام شب بخیر؛امیدوارم درک کنید حرف هامو و خیلی دوست دارم پیشنهاد هاتونو بشنوم

من احساس میکنم یه مریض روانی شدم :(((

18 سالمه

دو ساله به شدت عاشق ینفرم،خیلی زیاد،باهم ۲ هفته توی رابطه بودیم

بعدش فهمیدم با یکی صحبت میکنع جدا شدیم

از اون به بعد فقط پی ام میداد گاها سو استفاده میکرد ازم،حرفای عاشقونه میزد و تکلیفش با من مشخص نبود؛حتی میگفتم ما چیه همیم میگفت نمیدونم

و منو بیرون میبرد و ..... :( میدونین دیگه

من طی این مدت احساس میکنم کارایی که در حقم کرد و نمیتونم اینجا بگم،خیانت هاش،و از طرفی احساس عشق و دوست داشتن؛زندگی عادی رو ازم گرفته

تقریبا ۸ بار با اکانت ناشناس صحبت کردم باهاش

الانم داره صحبت میکنه با هشتمین اکانت ناشناس:)))

همین شنبه باهم رفتیم بیرون،قبلش تو چت مثل آدمایی رفتار میکردیم که توی رابطه ان،عاشقونه،رفتیم بیرون بازم ازم سواستفاده کرد،و رابطه دهنی داشت🙂کارش تموم شد برگشتیم خونه بازم مثله یه غریبه شد و به یروز نکشید با یکی دیگه صحبت میکنه و توی رابطست💔

اگه خواستید عکس چت رو میزارم

ولی در حقم خیلی بدی شد؛همیشه بهش گفتم عاشقتم و اگه قلبمم بخوای فکر نمیکنم میدمش بهت

...

شما دختری یا پسر؟

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا عاشق زنی میشن ک عاشق خودشه و پیگیر خودشه وگرنه وقتی عاشق باشی پیگیر دلشون زده میشه سیستم مردا ها انجوری

عاشقش باشی

عاشق خودش میشه

عاشق خودت باشی

عاشق تو میشه

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

دخترم

ببخشید اسکولت کرده

برا خودت ارزش قائل باش

هزار جور مرض و بیماری میگیری

روحت سلاخی میشه

بدون درنگ تموم کن این رابطه رو و از روانشناس کمک بخواه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
مردا عاشق زنی میشن ک عاشق خودشه و پیگیر خودشه وگرنه وقتی عاشق باشی پیگیر دلشون زده میشه سیستم مردا ه ...

من حتي نميخوام عاشقم باشه فقط میخوام تموم شم از بازیچه بودن،نمیتونم فکرمو کنترل کنم،حتی توی خواب هم بهش فکر میکنم،از وقتی اینکارارو باهام کرده حتی نمیتونم غذا بخورم،هیچی به هیچی

ببخشید اسکولت کردهبرا خودت ارزش قائل باشهزار جور مرض و بیماری میگیری روحت سلاخی میشهبدون درنگ تموم ک ...

میترسم با کسی صحبت کنم راجبش،بخاطر همین نرفتم پیش روانشناس،۲ ساله احساساتم رو سرکوب کردم،میترسم از قضاوت شدن

من حتي نميخوام عاشقم باشه فقط میخوام تموم شم از بازیچه بودن،نمیتونم فکرمو کنترل کنم،حتی توی خواب هم ...

تو رابطه ای موندی ک داری زجر میکشی دل بکن بیا برو بیرون گیریم یک ماه دو ماه شیش ماه بلخره ک عادت میکنی میری دنبال زندگیت

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

تو رابطه ای موندی ک داری زجر میکشی دل بکن بیا برو بیرون گیریم یک ماه دو ماه شیش ماه بلخره ک عادت میک ...

مشکل اینه نتونستم عادت کنم،چندین ماه دور بودم ازش،هر روز به فکرش بودم،اما دیگه خیلی خستم باید از روانشناس کمک بگیرم💔

کاری به خوبی و بدیش ندارم و قضاوت نمیکنماما هجده سال سن قانونیه و به کسی جز خود آدم ارتباطی نداره یه ...

منم دقیقا بخاطر خودش گفتم ن بخاطر خودم

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤