2777
2789
عنوان

سوااااال‌!!!😁😁

176 بازدید | 17 پست

تا حالا ڪسے بوده ڪه چن روز بعد پریوودیش اقدامـ ڪنه و باردار شه؟؟‌ و اگر اره بعد از چن وقت فهمیدید باردار شدید و چ علایم هایے داشتید؟؟‌

.

.

ممنون میشم جواب بدید☺😊

اقدام با ول کردن جلوگیری چ فرقی داره😁

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هن؟؟😂

چرا میگن اقدام چرا نمیگن جلوگیری رو ول کردم برا باردار شدن

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

[QUOTE=59452207]چرا میگن اقدام چرا نمیگن جلوگیری رو ول کردم برا باردار شدن[/QUOTE]

چون اقدام كردن برن جبهه خخخ

ایتا از کنترل خارج شده ترامپ رو غرق کردن در اب اسراییل رو فتح کردن امریکا هم از کره زمین محو کردن😂

والا من عه شما تنهاا اینو شنیدم اگه دوس داری ایجور بگم...حالا حوابمو بده خب😂😂

باوشه منم هر وقت شوهرم بود......داشتیم بدون جلوگیری روز خاصی تعیین نکردیم 12 روز ک از پریودم گذشت بی بی چک ام مثبت شد😁😁

[QUOTE=59452207]چرا میگن اقدام چرا نمیگن جلوگیری رو ول کردم برا باردار شدن[/QUOTE]

چون اقدام كردن برن جبهه خخخ

ایتا از کنترل خارج شده ترامپ رو غرق کردن در اب اسراییل رو فتح کردن امریکا هم از کره زمین محو کردن😂

خب هر روز اقدام داشتین یا نوووچ؟؟

هر روز ک نه آخر هفته ها بیشتر یا وقتی سر ماه 10 روز مرخصی داشت ببخشید اینو میگم ولی  با پوزیشن چهار دست و پا(سگی😂😂🤐🤐)زود حامله شدم بازم ببخشید گفتم شاید ب دردت بخوره😶