2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من کاری به خوب و بد بودن بستن اینستا ندارم، چون واقعا برای بعضیا تنها کسب درامد بوده ولی یکی مثل من که ازش درامدی ندارهف، یک بچه اتیسم خفیف هم داره، همش می رفتم توی پیج هایی که بچه های اتیسم خیی شدید داشتن و اعصابم به هم می ریخت، تا چدند روز داغون بودم که اون بچه های بی گناه باید اتیسم بشن به من هم که از بدجنسی و ناقلایی رودست نداره"،صرفا به دلیل این که کمتر اجتماعیه و خجالیته، اتیسم تلقی می شه. این یک ماه که نرفتم حس می کنم خیلی ذهنم ازادتر شده.

حالا من کاری به خوب و بد بودن بستن اینستا ندارم، چون واقعا برای بعضیا تنها کسب درامد بوده ولی یکی مث ...


ببخشید شما بچه اتیسم دارین ؟🥹💔

خدا بهش سلامتی بده عزیزم

درکت میکنم ولی زیاد دنبالش نرو

برحال بد و خوب همه جا هس استفاده بهینه اش خوبه

جمله تاثیر گذار به ذهنم نمیاد فعلا ⁦

ببخشید شما بچه اتیسم دارین ؟🥹💔خدا بهش سلامتی بده عزیزم درکت میکنم ولی زیاد دنبالش نرو برحال بد و خ ...

بچه من لیبل اتیسم داره، با مسئول سنجش همکاری نکرد، چون خیلی بدرفتاری کرده بود و مجبور شد بره مدرسه استثنایی اتیسم. البته با معلم خصوصی و تلاش ها و مطالعات من، از نظر تحصیلی از همه همسن هاش جلوتره و ریاضی و فارسی و علوم وقرانش کاملا همگام با مدارس عادی و حتی جلوتر پیش میره.

زبان و موسیقی هم می ره. نقاشی و رنگ امیزی با حواس جمع هم انجام می ده. کاربرگ های هوش و ... فقط چون با همه در نگاه اول و جلسه اول ارتباط نمی گیه لیبل اتیسم خورده. سلامته خدا روشکر.

بعد من توی اینستا انواع بچه ها را می دیدم که اصلا هیچ درکی از افراد ندارن، عین فرشته، عین خود خود فرشته، ولی پسر من ناقلاست، پرحرفه، بدجنسه، یه جوری گولم می زنه. حتی می گه پول بهم بده تا مشق بنویسم!!! بعد این بچه هم اتیسمه؟؟

بچه های اتیسم ، پاک و زلالن اصلا ناقلا بودن بلد نیستند. پسر من نصف جز سی قران رو حفظه. یه سوالی ازش می پرسی الکی اشتباه جواب می ده و ریز ریز یم خنده.

ولی این مدت که اینستا نرفتم حس می کنم حتی خواب شب هام خیلی بهتر شده، کار کردن با بچم خیلی برام بهتر شده.

ببخشید شما بچه اتیسم دارین ؟🥹💔خدا بهش سلامتی بده عزیزم درکت میکنم ولی زیاد دنبالش نرو برحال بد و خ ...

حتی سعی می کنم با مادر بچه های مدرسه اش هم زیاد دمخور نشم. در حد یه سلام و علیک. چون اونا هم می خوان از بچه هاشون حرف بزنن من بیشتر به هم می ریزم. البته من خودم هم مشکل اعصاب دارم. از ابتدای تشخیص پسرم مشت مشت قرص اعصاب می خورم که بتونم این روند رو مدیریت نم.

بچه من لیبل اتیسم داره، با مسئول سنجش همکاری نکرد، چون خیلی بدرفتاری کرده بود و مجبور شد بره مدرسه ا ...

چقد شیطونه معلومه سنش کمه 😂 انقد از اینا هستن که حسای پنجگانشون هم درست کار نمیکنه خیلی دلم براشون میسوزه معصومن ولی خداروشکر پسر شما اصلا رفتارش به یه اتیسم نمیخوره معلومه از اون اجتماعی سر زبون داراس یکم براش دوست و رفیق پیدا کن یا اگه خودش میتونه

خدا برات نگهش داره عزیزم 🥹🌹

جمله تاثیر گذار به ذهنم نمیاد فعلا ⁦

حتی سعی می کنم با مادر بچه های مدرسه اش هم زیاد دمخور نشم. در حد یه سلام و علیک. چون اونا هم می خوان ...


درکت میکنم ولی یه همدم برای خودت پیدا کن گاه ها باهاش درد و دل کن برای آروم شدن دلت ایت الکرسی بخون

فقط قوی باش همین که الان به فکرت بچتی یعنی مادر قوی هستی و مسئولیت پذیری

انشالا حل میشه 🥲☘️

و یه مشاور حتما ببرش

جمله تاثیر گذار به ذهنم نمیاد فعلا ⁦

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   بیبیگلیی  |  5 ساعت پیش