2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دیگه عشق یکی دیگست

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

نه نه 😭😭😭نه تورو خدا نه 😭😭😭

برو بهش پیام بده

ببخشید ناراحتت کردم شوخی بود🤦🏼♀️

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

دوست پسرته

نه باهم تیک و تاک داشتیم حدودا همکاریم

سه سال بود هی باهم بودیم ولی سری اخر دو ماه پیش ناراحتم کرد کات کردیم بعد هی پیگیر شد یه ماه پیام داد منم کم و بیش جواب میدادم بعد باز کات کردم بعد اینبارم هی اهنگ میفرستاد تا نتا قطع شد بعدم که وصل شد خبری ازش نشد 😭😭😭

خجالت میکشم روم نمیشه مثلا مغرور بودم

خجالت نداره اصلا یه سوال برو بپرس ازش یا بگو وی پی ان داری؟ یا با شوخی پیام بده مثلا بنویس پیام نمیدی ببینی زنده ام یا ن

بنظرم سوال بپرسی بهتره که غرورتم حفظ شه

ینی چنروزه انلاینه ولی پیام نمیده بعد میگی بش عشقم

اخه تو دوماه دوبار کات کردم یه بار یه خورده کات کردم فقط جواب میدادم پیام نه یه ماه بعدشم کلا کات کردم جوابم نمیدادم الان یه ماه گذشته دیگه بعدقطعی نت پیام نداده 😭

خجالت نداره اصلا یه سوال برو بپرس ازش یا بگو وی پی ان داری؟ یا با شوخی پیام بده مثلا بنویس پیام نمید ...

😭😭😭خدایا چه غلطی کردم زیاد ناز کردم

میدونی کات معمولی بود میرفتم کلا به یه ورم گرفتمش هی گفت معذرت میخوام جواب ندادم روز زن زنگ زد پیام داد جواب ندادم یلدا هی پیام داد گفتم تمام روز مرد بدبخت خودش پیام داد جواب ندادم

اکانت فیک ساخت پیام داد بلاک کردم اهنگ فرستاد هی پیام داد احوال پرسی کرد پاک کردم باز پیام داد گفت دلتنگم جواب ندادم 😭الان با چه رویی پیام بدم