2777
2789

وقتي چادر بهت مياد به نظرم بپوش براي هميشه خيلي خانوم تَر و جذاب تَر به نظر ميرسه ادم 🌸

من خودم مشكلاتي دارم نميتونم بپوشم اما فقط ماه هاي محرم ميپوشم تو مراسم عزاداري 🌸

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم شما که حجابت کامله دیگه چادر برا چی بزنی؟ منم خودم دوران دانشگاه بعضی وقتا با دوستم واسه تنوع چادر میزدیم با اینکه اصلا با حجابم نبودیم ولی به هر کی میرسیدیم باید جواب پس میدادیم که چرا چادر زدیم اگه با این توضیح دادنا مشکل نداری بزن

این دیگه چه صیغه ایه که بهم میاد ! یعنی اگر نیاد سر نمیکنی؟؟!!اگه استدلالت اینه نکنی خیلی خیلی خیلی بهتره

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
من اصلا اهل غیبت نیسم خداییش

اخه چادر سر کردن ی مزیت محسوب نمیشه که 

شما همین که پوششت ساده باشه ومنشت خوب باشه کافیه مثالش هم فاطمه دانشور یا فاطمه مقیمی 

اما اگر به چادر علاقه دارید اون بحثش جداست که دیگه ماه رمضون وغیرماه رمضون ندارهذ

عزیزم شما که حجابت کامله دیگه چادر برا چی بزنی؟ منم خودم دوران دانشگاه بعضی وقتا با دوستم واسه تنوع ...

مطمعنم کسی سوال نمیپرسه فقط ترسم از نگاهای همکارای مردمه

ک مسخره طور نگام نکننن

😎

نه چرا بد باشه,طرز فکر دیگران برات مهم نباشه

اما از اونایی نشو که وقتی چادر میپوشن,خودشون رو مالک بهشت میدونن و قدیسه,و به خودشون اجازه میدن به دیگران که پوشش متفاوتی دارن توهین کنن و ادرس جهنم رو بدن  

پوشش جدیدت مبارک  

❤️
نمیگن جو گیرم؟ فقط واسه یه ماه

مردم همه چي درباره همه كار ادم ميگه به نظرم تو اگه بخواي واسه حرف مردم زندگي كني بيشتر گناه ميكني بايد خودت براي خودت تصميم بگيري نه حرف مردم اهميت نده به كسي .🌸

به علي اگه تو امريكا زندگي نميكردم پوشيه هم ميزدم بس حالم از اينا بده 🌸

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
این دیگه چه صیغه ایه که بهم میاد ! یعنی اگر نیاد سر نمیکنی؟؟!!اگه استدلالت اینه نکنی خیلی خیلی خیلی ...

من چادرو دوس دارم...قبلا هم سر میکردم..بعد دیگ یه سالی چون شاغل شدم سختم شد و سر نکردم..‌الان خاستم تو این ماه سر کنم اشکال داره؟

😎

حجاب به معنای چادر نیست! به معنای پوشوندن قسمتهایی که گفته شده با پوشش غیر محرک هست. نه اینکه به نام حجاب آدم تبدیل به کارتن یخچال بشه و فکر کنه ته ثوابه. حد هر چیزی تو دین مشخصه. بدون افراط و تفریط.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
من چادرو دوس دارم...قبلا هم سر میکردم..بعد دیگ یه سالی چون شاغل شدم سختم شد و سر نکردم..‌الان خاستم ...

نه کاری ندارم که یک ماه فقط میخوای سر کنی یا کلا قبلا بودی یا نبودی...میگم چادرو واسه خاطر حجاب و پوشش کامل استفاده میکنن ابزاری واسه زیباتر شدن و جلب توجه نیست که میگین بهم میاد

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد...