2777
2789
عنوان

اسنپ و خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 34 پست
شوهر منم راننده اسنپه مسافر داشته باشه خیلی خشک صحبت میکنه باهام و زود قطع میکنه

چرا آخه باز مسافر آقا باشه یا زن سن بالا باشه اره

جلوی دخترا برا چی خشک صحبت میکنه که اونا نفهمن زن داره؟!

من خودم اسنپ میگیرم فکرشو میکنم من تو ماشین باشم طرف به زنش بگه منم دوست دارم و حرف عاشقانه بزنه زشته دیگه

تاحالا همه راننده ها سنگین رنگین با تلفن حرف میزدن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من تقریبا هرروز اسنپ میزنم

تاحالا ندیدم راننده ای جلو من پشت تلفن با خانومش بوس بفرسته یا بگه دوست دارم عشقم

خودمم کلا توماشین زیاد تلفنی حرف نمیزنم میگم سر بنده خدا راننده به درد نیاد

شاید شوهرت ملاحظه مسافرو میکنه

ینی دخترای الان دنبال آدم پولدارن با اسنپ تو رابطه نمیرن خیالت راحتکار شوهرتم طبیعیه که جلو راننده ل ...

منم ۲۵ سالمه

من خیلی آدم واقع بینی هستم

شوهرم من وقتی سر کار دیگه ای هم بود به اسنپ علاقه داشت

یه برنامه تو یوتیوپ هست پسره دوربین مخفی میزاره تو ماشینش میره اسنپ مخ دخترارو میزنه همیشه و هرشب میشست ویدیو های اونارو نگاه میکرد که

الان آخرش رفته اسنپ شک ندارم که کرم از شوهر منم هست

[QUOTE=409889200]من خودم اسنپ میگیرم فکرشو میکنم من تو ماشین باشم طرف به زنش بگه منم دوست دارم و حرف عاشقانه بزنه زشت ...[/

حالا نمیخوام بگه دوست دارم و فلان

ولی یجور باهام حرف میزنه انگار اصغر آقا بهش زنگ زده

[QUOTE=409889200]من خودم اسنپ میگیرم فکرشو میکنم من تو ماشین باشم طرف به زنش بگه منم دوست دارم و حرف ...

ول کن توروخدا بدبخت داره دنبال یه لقمه نون تو خیابونا میچرخه تو نشستی تو خونه بد دل بازی درمیاری؟

پس اونم بگه زنم تو خونه تنهاست من سرکارم حتما داره با یکی خیانت میکنه

مغزتو بشور لطفا با این دیدگاهی که تو داری فقط خودت اذیت میشی و همسرتم ازت سرد میشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

خیلی جذابه شوهرت ؟

اگه شک داری ی بار اسنپ بگیر بیفت دنبالش 🫤

یا گوشیشو چک کن کار دیگه نمیتونی انجام بدی ،ولی اینکه ۴ساعت قبل مهمونی تو رو کاشته و نیومده خیلی بده و باید بعد مهمونی گوششو بپیچونی

🦋
خیلی جذابه شوهرت ؟اگه شک داری ی بار اسنپ بگیر بیفت دنبالش 🫤یا گوشیشو چک کن کار دیگه نمیتونی انجام ب ...

تو گوشیش هیچی پیدا نمیکنم

اولا رو گوشیش حساس بود الان که مشکوکم بهش اتفاقا رو گوشیش حساس نیست راحت تو خونه جا هم میزاره حتی

خیلی جذابه شوهرت ؟اگه شک داری ی بار اسنپ بگیر بیفت دنبالش 🫤یا گوشیشو چک کن کار دیگه نمیتونی انجام ب ...

خیلی شوخه با حرف زدن و شوخی هاش همه رو جذب میکنه متاسفانه همه دوست دارن باهاش هم صحبت بشن

خیلی شوخه با حرف زدن و شوخی هاش همه رو جذب میکنه متاسفانه همه دوست دارن باهاش هم صحبت بشن

منم مشکوک شدم بهش

ینی چی گوشی جا میذاره ؟؟

گوشی دیگه نداره؟نمیدونم واقعا نمیشه هم زود قضاوت کرد شاید واقعا مسافر راه دور بهش خورده

🦋