2777
2789
عنوان

گوش میانی😞😞😞

136 بازدید | 14 پست

مایع گوش میانیم تکون خورده دکتر رفتم سرم و آمپول کلی زدم دارو هم دارم مصرف میکنم خوب نشدم راهکاری دارین؟😞😞😞😞

خیلی دارم اذیت میشم حالت تهوع و سرگیجه امونمو بریده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطره عزیزم.. چنتا حرکت ورزشی گوش میانی تو گوگل هست انجام بده.. وقتی انجام بدی حالت بدتر میشه ولی جواب میده منم درگیرشم ولی با همین دوتا بهتر میشم

گرمیجات نخوری زیاد.. سردی باد مستقیم نخوره گوشات.. ان شاء الله بهتر شیم

انشالله الهی عزیزم 🥲🥺چه مدته اینجوری هستین؟

همین چندماهی میشه فهمیدم مشکل از گوشمه.. وگرن سردرد و سرگیجه همیشه داشتم جدی نگرفتم.. دیگه عفونت زیاد شد اصلا نمیتونستم راه برم یا سرمو بچرخونم خیلی حالت تهوع داشتم.. گلاب به روتون بالا میآوردم.. رفتم دکتر گفت عفونت شدید گوش میانی داری رعايت کن.. راستی یه قطره دیگه هم داد یادم نمیاد چی بود ولی خداروشکر بهتر شدم.. حرکات هم انجام دادم

بابونه خوردن خیلی خوبه

یه داروی گیاهی هست به اسم سُداب اونم از عطار بگیرهر روز ی ق چایی خوری بخور

روغن سُداب یا همون روغن فیجن از طب اسلامی بگیر میتونی خودتم درست کن سرچ نحوه درست کردنش کاری نداره

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
همین چندماهی میشه فهمیدم مشکل از گوشمه.. وگرن سردرد و سرگیجه همیشه داشتم جدی نگرفتم.. دیگه عفونت زیا ...

خداروشکر که بهتر شدین

منم همینجوری ام دکتر گفت فشار عصبی زده به مایع گوش میانیت

ولی دهنم بوی عفونت میده دکتر بهم دارو واسه عفونت نداد تصمیم گرفتم مترونیدازول مصرف کنم

خداروشکر که بهتر شدین منم همینجوری ام دکتر گفت فشار عصبی زده به مایع گوش میانیتولی دهنم بوی عفونت می ...

آره عزیزم عصبی شدن تاثیر داره منم مشکلات خانوادگی با شوهرم داشتم خودخوری میکردم اینجوری شدم و زیاد هم جلو کولر بودم سرلخت.. پنتوپرازول هم ناشتا قبل صبحانه بخور.. دندون هم خراب باشه دهن بو میده.. شنیدم گفتن زبون با مسواک بجا خمیر دندون نمک بزنیم بهتر میشه

آره عزیزم عصبی شدن تاثیر داره منم مشکلات خانوادگی با شوهرم داشتم خودخوری میکردم اینجوری شدم و زیاد ه ...

دقیقاااا منم دکتر گفت عصبی شدی معده ت عصبی شده لبنیات خوردی زده به مایع گوش میانیت

دندون عقل نیمه نهفته هم دارم

اره حالا تصمیم گرفتم بخورم یکم همراه با بقیه داروهام ببینم چی میشه چون تا الان حداقلش هفت تا آمپول تو سرمم زدم