2777
2789
شورت گیاهی شلوار تنگ‌صابون عطری استفاده نکن با دستما کاغذی و سشوار خشک نکن

اينا استفاده نميكنم ولي دستمال اره خشك ميكنم

ربطي به اينا نداره ،من قبلا هم دستمال استفاده مبكرذم اصلا عفونت نداشتم،مثه سفيده تخم مرغ بود ترشحم

از وقتي كلاس شنا رفتم روز ٦ ام به بعد يهو يه چيزه ابكي ازم خارج شد قبلنا سبز نبود وله الان سبزه 

ياور ميكني ٤ سال گذشته از اون نوقع 

ولس هيچجچ

اينا استفاده نميكنم ولي دستمال اره خشك ميكنم ربطي به اينا نداره ،من قبلا هم دستمال استفاده مبكرذم ا ...

یعنی اصلا خوب نمیشه یا میشه ولی برمیگرده

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میسوزم کهههههه

آره باباکباب میشی نکنی اصلا😨

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

من عسل هم استفاده كردم دو دفعه  هر دفعه ٥ شب ولي هيچ بخدا واسه همين روانم ديگه بهم ريخته  ...

عسلتون طبیعی بود؟😐

🌺امضامو بخونین لطفا🌺قشنگا یه پیج ایسنتا اشپزی زدم در حد غذا های روزمره،من عاشق اشپزی ام و به خودم جسارت دادم قدم بزارم تو راهی ک عاشقشم،،ممنون میشم همراهیم کنین  kosar_sweet_home

من با ترس انجام دادم سير 

خيلي ميگفتن ميسوزه نكنين ... ديگه خسته شده بودم

ولي برا من اصلا خداروشكر نسوخت ههههه

سه ساعت تو بود ولي اصلا...

ميدوني بدنا فرق داره 

اره تيانا اصلا خوب نميشه 

يعني خوب نشده كه دوباره بگيرم 

هميشه عقونت بوده

عسلتون طبیعی بود؟😐

اره طبيعي خيلي گشتم كه پيدا كردم 

ولي اصلا ج نگرفتم 

االان كه ديگه اومدم تو سايت عضو شدم ديگه فقط ميخوام يكي بگه چيكار كنم خوب شم