2777
2789
منمممممم زير شكمم درد دارم بعضي وقتا اووووف  همه راه ها رو امتحان كردمم همههه  راه ها هي ...

منم همین طور درد تیزی دارم انگار از داخل تیغش میزنن

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد قارچ ميگن سير خيلي خوبه ،زودي خوب ميشي

همه راه هارو رفتم تاثیر نداشته فعلا دارم از سرکه سیب و لاکتوفم استفاده میکنم

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن
قرص و شياف و كپسول خيلي خيلي استفاده كردم حاي لاكتوفم ولي هيچ

لاکتوفمم استفاده کردی؟

من کپسول لاکتوفم گرفتم دارم استفاده میکنم تعریفشو خیلی شنیدم تو اینترنت سرچ کنی میاد بالا

برا من که خوب نبود دکترمو عوض کردم گفت این باعث باکتری مفید میشه ولی عفونت و بیشتر میکنه والا ادم میمونه این دکترا با خودشون چند چندن

واژینال عسل زدی؟

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

نه نترس سير بيرون مياد 

من خودم استفاده كردم

نخ بزن حتما وسط سير بفرس بالا ،نخ بيرون باشه

وله من عفونتم سبزه يعني باكتريايي ج نداد البته يه روز استفاده كردم 

۱۰ روز واژینال عسل با‌ جوشونده ی پونه ی کوهی پنج روز استراحت ۱۰روز واژینال عسل جوشونده ی رازیانه صبح ب صبح ته استکان سرکه سیب با اب 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

من عسل هم استفاده كردم دو دفعه 

هر دفعه ٥ شب ولي هيچ بخدا

واسه همين روانم ديگه بهم ريخته 

يه راه حل قطعي فقط باشه كه تموم بشهههههه اوووف از كجا اومد اخه 

لعنت به كلاس شنا 

شورت گیاهی شلوار تنگ‌صابون عطری استفاده نکن با دستما کاغذی و سشوار خشک نکن